上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.8k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-30 06:33 PM 發表 查看引用來源

應該講會更清楚呢個世界點玩 xp
完全正確!!

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 06:21 PM 發表 查看引用來源

你又係...頂, 點解我地D工都係男女失衡心理變態架?:smile_19:
唯有返工途中食lunch放工途中望下有無正野黎填補呢個不平衡

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-30 06:37 PM 發表 查看引用來源

好慘呀⋯本黎女同事都會打扮下⋯無左件正野⋯完全唔駛點扮
有個女同事都幾冧佢架!替果個女同事可惜

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 06:38 PM 發表 查看引用來源

完全正確!!
除左揀科之外,我第時會推個女去住hall⋯琳琅滿目任佢揀

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 06:39 PM 發表 查看引用來源

有個女同事都幾冧佢架!替果個女同事可惜
我係個女同事實日日好似喪屍咁既樣返工
無左個精神食糧
唯有睇下佢有無keep contact喇

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-30 06:41 PM 發表 查看引用來源

除左揀科之外,我第時會推個女去住hall⋯琳琅滿目任佢揀
我當年住唔到hall又係一遺憾!
上莊住hall我一樣都無做過!好似無讀過大學咁

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 06:47 PM 發表 查看引用來源

我當年住唔到hall又係一遺憾!
上莊住hall我一樣都無做過!好似無讀過大學咁
比個5黎啦師姐
所以我有女會推佢去住hall要佢上莊讀既揀d archi呀個d

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-30 06:50 PM 發表 查看引用來源

比個5黎啦師姐
所以我有女會推佢去住hall要佢上莊讀既揀d archi呀個d
我上年同個岩岩入大學既summer intern講
記住記住,趁有限既青春拍多啲拖玩盡佢,讀大學要青春無悔
佢估唔到我係同佢講呢啲而唔係叫佢讀好啲書,哈哈
入左大學仲讀書?梗係瘟仔拍拖同上莊啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 06:54 PM 發表 查看引用來源

我上年同個岩岩入大學既summer intern講
記住記住,趁有限既青春拍多啲拖玩盡佢,讀大學要青春無悔
佢估唔到我係同佢講呢啲而唔係叫佢讀好啲書,哈哈
入左大學仲讀書?梗係瘟仔拍拖同上莊啦
岩呀!我都同d妹妹講讀大學要玩盡佢⋯拍拖旅行上莊住hall出去clubbing....唔通真係「難道老來先可以戀愛咩」
好多野要後生至做到⋯我都呻笨⋯個陣玩得唔夠

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-30 06:58 PM 發表 查看引用來源

岩呀!我都同d妹妹講讀大學要玩盡佢⋯拍拖旅行上莊住hall出去clubbing....唔通真係「難道老來先可以戀愛咩」
好多野要後生至做到⋯我都呻笨⋯個陣玩得唔夠
我直情係蠢,當年讀大學時同一個唔岩既對象拍拖,又因為咁而封晒自己後路,明知唔岩都拖又唔分手!我第時一定會拎呢段心路歷程同啲後輩講!
我細細聲講,我連clubbing一次都無去過,因為當年既男友唔鍾意我去。
所以我既大學年代連玩都接近無玩過!蠢又笨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆