上一頁下一頁
發新話題

人妻人夫交往日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  151.0k

引用:
原帖由 寶寶傻瓜 於 2014-9-2 05:47 PM 發表 查看引用來源
睇到呢句, 堅想講粗口...
:smile_24::smile_24::smile_24::smile_24::smile_24:

支持師姐

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2014-9-2 05:40 PM 發表 查看引用來源

只係一句有緣再聚

咁都得?無語...

差唔多放工
有緣再聚

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-9-2 05:44 PM 發表 查看引用來源

我嗰個淨係 message 話"曾經愛過,但已經係曾經,以後好好生活,take care"
你都叫做仲收到句take care吖

我以前個男朋友, PK到連分手都唔講就無再同我聯絡了...

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2014-9-2 07:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_15:好過我啊,當街當巷撞到佢同拖住第二條仔,5分鐘唔夠block哂我所有野

幾日無追,去咗咁多版,今晚追返先.
如果有睇開的巴打,絲打應該睇過之前有師兄話去尖沙咀金莎爆房,我想話比大家知有2間架.1間叫金莎,1間叫新金莎,2間只係打對面
我去咗新金莎,中伏了,成晚不停有人按鍾,沖涼位得半邊玻璃.

引用:
原帖由 神飛@7世 於 2014-9-2 07:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_15:好過我啊,當街當巷撞到佢同拖住第二條仔,5分鐘唔夠block哂我所有野
真係連講句分手…都咁難面對嗎?

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2014-9-2 07:41 PM 發表 查看引用來源

That's not an act of a gentleman......

引用:
原帖由 寶寶傻瓜 於 2014-9-2 05:42 PM 發表 查看引用來源
我知道你很難過

作詞:胡如虹
作曲:葉良俊

愛一個人 需要緣份
你何苦讓自己 越陷越深
別傻得用你的天真
去碰觸不安的靈魂
每一天只能癡癡的等

愛一個人 別太認真
你受傷的眼神 令人心疼
沒有一個人 ...
我竟然識唱呢首歌~~:smile_o14: