上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.9k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-12-7 11:15 發表 查看引用來源

你個人都幾好 :smile_o12:
你依家先知呀:smile_38:對 院長黎講,你要寸ge佢可以寸過你,你要豪ge佢豪得起,你要好ge佢可以好過你,你係女ge溫柔对佢,佢可以好溫柔服侍返你:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-12-7 11:23 發表 查看引用來源

幾時比禾呃下 :smile_30:
煎煎,你吾使厄,明比你:smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-7 11:31 AM 發表 查看引用來源
你依家先知呀:smile_38:對 院長黎講,你要寸ge佢可以寸過你,你要豪ge佢豪得起,你要好ge佢可以好過你,你係女ge溫柔对佢,佢可以好溫柔服侍返你:smile_30: :smile_30:
佢點樣好溫柔服侍返我呀 :smile_o05:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-7 10:44 AM 發表 查看引用來源
你也跟…黃曉明…差吾多:smile_30: 早晨呀龍E:smile_38:
係型過佢:smile_34:

早晨呀E兄

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-7 10:46 AM 發表 查看引用來源
你結婚我包你…四圍(走):smile_44:
玩多十年先啦:smile_44:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-7 10:47 AM 發表 查看引用來源
佢已經手口並用啦,好努力架:smile_30:
用埋腳趾添

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-7 11:31 AM 發表 查看引用來源
請不要抬舉我...很多事看化亦看透....自己火爆脾氣就是改不了...不平則嗚...昨日又比太陽妹騙了一千大元人仔,哭著臉說沒錢交房租..還是乖乖奉上...最後一次

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-7 10:54 AM 發表 查看引用來源
早晨! E兄.........哂gas啦......龍e佢靈還不靈....我放棄佢:smile_19:
慢慢黎啦~感情事要慢慢培養麻~吾急得架:smile_15:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-12-7 11:25 發表 查看引用來源

係大陸 巧多時 刀幾考驗人性 :smile_o06:
其實大陸呢十幾廿年的變化真的很大,人性改變也大,早廿年前去新疆天池,個度D維吾爾族人可以殺只羊來招乎我地,一百八十元一只,比返錢死都吾肯攞,走時仲要送埋只羊皮比你,錢吾肯收,唯有放低D胼干比佢地D細路,佢地已經开心死,近呢幾年有D朋友去行下,已經一切…錢錢錢:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-7 11:41 AM 發表 查看引用來源
請不要抬舉我...很多事看化亦看透....自己火爆脾氣就是改不了...不平則嗚...昨日又比太陽妹騙了一千大元人仔,哭著臉說沒錢交房租..還是乖乖奉上...最後一次
冇計...鬼叫係你條船 :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆