上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.9k

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-12 05:29 PM 發表 查看引用來源

差太多始終係一個問題~

不過呢,點解最後唔 work 呢?
差太多是........我大他6年. (他不知的)
我常對他話, 我老, 他就一口鬧我,話: 有咩老,你和我差不多:smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-12 05:33 PM 發表 查看引用來源

我和他 冇拖過手的 但兩個交往真係密, 我自己都懷疑他是否喜歡我
好多人 都覺得我們似拍拖. 和覺得好奇怪
:smile_o01:我和他每個星期見面. 看戲食飯. 好開心的
他對我的關心, 細心......我好多謝他.

後來 我 ...
咁最後留不住他?
算啦,面看將來~

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-12 05:36 PM 發表 查看引用來源

差太多是........我大他6年. (他不知的)
我常對他話, 我老, 他就一口鬧我,話: 有咩老,你和我差不多:smile_o08::smile_o08:
聽起黎,似乎是妳比較介意吧...:smile_13:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-12 05:43 PM 發表 查看引用來源

咁最後留不住他?
算啦,面看將來~
對..............這個男仔好好的, 條件好 樣ok. 識到他是我的榮幸. 不過算啦 緣份盡了就是盡了.
他是對我好好的 亦冇機心:smile_o01:

當一個美好回億.. 亦可以當一個閑話家常的話題

我比較喜歡記下些美好回億:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 redletterday 於 2009-8-12 05:47 PM 發表 查看引用來源

差太遠會是的......

最初我不喜歡他的 但後來相處...... 日子過後. 我被他對我的關心 和 他的人品吸引了, 自己變了喜歡他:smile_o01::smile_o01:

放工lar:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 redletterday 於 2009-8-12 05:47 PM 發表 查看引用來源

但這件事 其實都給我一點啟發

一般女仔都不愛 細過自己的男仔

我自己都是

大1-2年都會介意......但是. 這件事令我諗法轉變:smile_o08:

我始終都是覺得 不要比太多規則規條 去劃死自己

再者......我總覺得. 要相處過先知.....

若沒有相處過 根本不會知 得出來的效果是怎樣

相處不來. 他大你10年......都無用的:smile_o01::smile_o01:

還有 我有不少fd, 結了婚的 女大過男的:smile_o08:
相處不多, 最多只有3年. 大多是1-2年左右:smile_o08:

引用:
原帖由 johnnylsw 於 2009-8-12 06:15 PM 發表 查看引用來源
放工lar:smile_o13: :smile_o13:
:smile_o07::smile_o07:

回覆 1# 的帖子

hello, how a u?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆