上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

引用:
原帖由 赤狼 於 2009-7-31 11:38 PM 發表 查看引用來源

我知啦..野代表野外,原野...
噤係原野上當然可以奔放地做愛做的事啦...反正都噤放喇:smile_o12: :smile_o12:
right??
都是沒有色情的意思..
之咪係囉,E D 係比擬式既表達手法呀!:smile_34:

寫作既野要比人有一些想像空間既.之不過看既人不同,便會出現不同既理解和想像!:smile_o10:

既然你終於領會到了,這就正正代表你唔係一隻色狼啦! 不過之前你總是圍繞著個色字,這亦說明......:smile_55:

p97
赤狼:好呀!係助語詞~
afoolwalker:哈哈~我搵人入大牢攪掂你!
isfish:wow~~夠分囉~哈哈
p98
isfish:wow~~夠分囉~very good~
Vanlic:同我傾計都心情唔好?點解呀? 講比我聽咩事~唔準收埋~
赤狼:i will kill him~哈哈~
afoolwalker:我唔會幫你喎~哈哈~哈
赤狼:你都變左亂講野啦...唉...

help!我個版版呀~

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-31 11:48 PM 發表 查看引用來源

之咪係囉,E D 係比擬式既表達手法呀!:smile_34:

寫作既野要比人有一些想像空間既.之不過看既人不同,便會出現不同既理解和想像!:smile_o10:

既然你終於領會到了,這就正正代表你唔係一隻色狼啦! 不過之前你總是圍繞著個色字,這亦說明......
我係一個畫家..不停圍繞dcolor都好合理嘅...:smile_38:
畫畫嘅嘢無噤多顏色不如畫水墨啦

"isfish:wow~~夠分囉~哈哈
p98
isfish:wow~~夠分囉~very good~"

Right! looking forward to recieve your PM =)

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 11:49 PM 發表 查看引用來源
p97
p98
Vanlic:同我傾計都心情唔好?點解呀? 講比我聽咩事~唔準收埋~
赤狼:你都變左亂講野啦...唉...
我先無啊...我打錯字姐
我點會噤睇妳呢...我不嬲都話妳係最好的

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 11:49 PM 發表 查看引用來源
p97
p98

赤 ...
KATKAT我要求都好高架,你幫我搵D高質數既先好呀! D普通貨色攪我唔掂架:smile_38:

至於狼狼既問題就唔好怪佢啦!  狼始終係要帶有少少野性才像狼既!   

不竟佢都係一隻豪情奔放而又獨一無二既赤狼泥既!

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-1 12:17 AM 發表 查看引用來源

KATKAT我要求都好高架,你幫我搵D高質數既先好呀! D普通貨色攪我唔掂架:smile_38:

至於狼狼既問題就唔好怪佢啦!  狼始終係要帶有少少野性才像狼既!   

不竟佢都係一隻豪情奔放而又獨一無二既赤狼泥既!
你個衰佬喔

kat kat無返黎啦....睇緊電視:smile_41:

isfish:覆左啦~傻~
赤狼:我話你亂講咸濕野呀~哼~!
afoolwalker:你教壞我赤狼哥~哼!
赤狼:好了解我呀~~係呀~睇小新呀嗎~

PM覆哂啦~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-8-1 12:41 AM 發表 查看引用來源
isfish:覆左啦~傻~
赤狼:我話你亂講咸濕野呀~哼~!
afoolwalker:你教壞我赤狼哥~哼!
赤狼:好了解我呀~~係呀~睇小新呀嗎~

PM覆哂啦~
我無啊...我點禁呢...:')
其實妳上網未睇到囉..唔洗晚晚追噤麻煩啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆