上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.2k

引用:
原帖由 johnnylsw 於 2009-8-2 01:26 PM 發表 查看引用來源
午安, Michelle:smile_o15:
HI.....:smile_o15::smile_o15:

有感而發, 我覺得溝通好重要.:smile_o10:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-2 07:11 PM 發表 查看引用來源
溝溝下就通o架啦

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-2 07:11 PM 發表 查看引用來源
溝通係認知的基本橋樑:smile_o10:

引用:
原帖由 意圖不軌 於 2009-8-2 07:18 PM 發表 查看引用來源

溝通係認知的基本橋樑:smile_o10:
C HING~ 交淺言深係十大罪狀之一, 切戒切戒

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-2 09:11 PM 發表
Michelle 老師 你好..得閒又同你溝通下先。

引用:
原帖由 koala0824 於 2009-8-2 07:46 PM 發表 查看引用來源

Michelle 老師 你好..得閒又同你溝通下先。
而加出去dinner , 番來再傾 講下我最近接觸男士的一些感受..和看法..
其實我係有男仔見完我後 再找返我, 但是,. 一切都要從了解, 和再交往去開始的..

:smile_o08:

好多人 都話我 當時應該要走, 唔應該放這麼多時間 係一個不和我結婚的男友到.:smile_o08: :smile_o08:

如果不是這樣, 我駛咩今日攪到這個田地 我又唔係醜百怪, 又唔係衰人壞人, 又唔係有甚麼缺憾
不過我前幾天都放開了, 要諗住: 就算唔成功都不要緊 (不成功不是指識伴侶, 我仍覺得若我要男友 我不難.但要結婚 就不敢講)

:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆