上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.2k

引用:
原帖由 ewqdsa 於 2009-7-21 03:31 PM 發表 查看引用來源
請問各位ching 有無本人情況,小弟已割左包皮兩個月,
扯起左去小便開叉:smile_27:
無o番, 直線飛射 !!! 有冇見下醫生詢問下 ?!

引用:
原帖由 ewqdsa 於 2009-7-21 03:31 PM 發表
請問各位ching 有無本人情況,小弟已割左包皮兩個月,
扯起左去小便開叉:smile_27:
唔扯起果陣呢?

引用:
原帖由 ewqdsa 於 2009-7-21 03:31 PM 發表 查看引用來源請問各位ching 有無本人情況,小弟已割左包皮兩個月,扯起左去小便開叉:smile_27:
唔駛驚,我未割之前同宜家割完之後一樣,都係扯起左小便會開叉。

尋日終於做左手術
其實真係幾痛下
打果枝麻醉針真係痛
而且我中途麻醉藥開始散
加多左一枝
尾段d麻醉藥仲要散左 醫生話就快完 仲有2針
所以梗食左2針 真係超痛!
果陣真係有諗做乜要羅苦黎辛
不過割包皮呢個問題真係煩左我年幾
一路都想割左佢 而且我包皮真係長同有d緊
而且割完之後又乾淨d 方便d 勁d (希望) 去小便真係勁左
所以都要忍 我16歲都忍到
做完個傷口都有痛
不過行路就無話要慢慢行
正常步速無問題 好正常 快步行都ok
不過有時d位hi到就緊係要就住
第一日個傷口都有一路痛
不過果晚最驚係訓教扯起會痛
又驚會爆線
不過都無 訓得好好中途無醒過
醒左都feel到有d想扯
不過就放鬆唔好比佢扯  都無乜問題
唔痛 不過去小便發現傷口有腫左
都幾恐怖
今日去左洗傷口 醫生幫我整果陣都幾痛
可能龜頭敏感 掂到痛
而家早晚都要洗 諗起痛都有d唔想:smile_27:

不過我有d問題想問問大家
我想問幾耐先可以沖涼?? 個醫生無同我講:smile_41:

同埋腫既問題 我知係正常
因為醫生都有比野我洗傷口果陣包住腫既地方
但係 多數幾耐先會唔腫??
因為望到真係有d驚

下星期1先再番去覆診
希望到時唔洗再包住傷口
不過驚到時龜頭仲敏感
掂到底褲會痛

我想問下有冇ching知道dr.wong既地址同電話 另外做完手術點樣可以好得返d 同埋幾耐可以做返運動

引用:
原帖由 hlrhlr5201314 於 2009-7-21 07:16 PM 發表 查看引用來源
尋日終於做左手術
其實真係幾痛下
打果枝麻醉針真係痛
而且我中途麻醉藥開始散
加多左一枝
不過割包皮呢個問 ...
你都算幾好啦, 如果你睇返我之前果個分享就知自己幾幸運~~

過多2日就4星期了, 傷口位都仲有用紗布包, 不過就唔係話痛, 只係唔想刮到甩焦。
線就差幾條就甩晒了, 龜頭就甩皮, 換左幾次皮之後已經唔再敏感。
小便直線得黎又好勁, 就住就住咁打左幾次J, 以前一係就流出黎, 一係就唔夠2吋, 依家可以1-1.5呎左右。

好, 答返問題先:
沖涼方面, 我第3日沖, 不過就係用膠袋包住先沖, 傷口唔濕到水就ok。

腫方面...如果你係指繫帶附近, 我到今日都仲腫住, 不過就唔痛既, 醫生同埋上網睇人話腫就1-3個月都正常。

呢個星期五book o左去睇dr wong, 有咩要注意~? 佢叫我cut定毛..係咪真o架~?:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 hlrhlr5201314 於 2009-7-21 07:16 PM 發表 查看引用來源
尋日終於做左手術
其實真係幾痛下
打果枝麻醉針真係痛
而且我中途麻醉藥開始散
加多左一枝
不過割包皮呢個問 ...
想問, 你去邊道割 ?
家長知道嗎 ???如果不知道, 可唔可以話我知佢起邊
我又做....

引用:
原帖由 割包皮的人 於 2009-7-21 08:45 PM 發表 查看引用來源

你都算幾好啦, 如果你睇返我之前果個分享就知自己幾幸運~~

過多2日就4星期了, 傷口位都仲有用紗布包, 不過就唔係話痛, 只係唔想刮到甩焦。
線就差幾條就甩晒了, 龜頭就甩皮, 換左幾次皮之後已經唔再敏感。
...
我都係果個位腫 雖然唔痛
不過都幾恐怖
希望快d唔腫啦
等我試下今晚就住就住沖涼

引用:
原帖由 twiceonly 於 2009-7-21 10:58 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=214025344&ptid=7932007][/url]

想問, 你去邊道割 ?
家長知道嗎 ???如果不知道, 可唔可以話我知佢起邊
我又做....
引用:
原帖由 twiceonly 於 2009-6-4 10:56 PM 發表 [/url]

所以, 細細個同仔仔去割包皮的父母, 喺世界上最叻嘅人...
而我14 歲就割咗啦...
:smile_45:??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆