上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.1k

Athena心臟仲強過你喎
你今次半澤直樹上身, 好威呀

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-8-21 10:08 發表 查看引用來源

自問自己冇咁大個心臟,可以應付啲銀碼咁樣大上大落。
我玩咗十幾年,有幾次都差啲心臟病發!以後updates會有少少提及。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-21 10:11 發表 查看引用來源
咁慘呀!Athena都算唔話得!仲幫你散心!
佢當時就係囉,仲睇得開,但好快佢就好大鑊!

引用:
原帖由 terence1966 於 2024-8-21 10:50 發表 查看引用來源
好期待Athena用乜嘢方法令師兄“ 精神” 番
如果你心水清,從以前updates應該搵到頭緒。
人生有好多嘢,其實係以前經歴決定日後行動。

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-8-21 11:37 發表 查看引用來源
Athena心臟仲強過你喎
你今次半澤直樹上身, 好威呀
大佬,年少氣盛呀!換係宜家,一定粒聲唔出等機會至報仇。

Vincent兄, 現在仲有無同Athena保持聯絡?

引用:
原帖由 bendonlam 於 2024-8-21 16:09 發表 查看引用來源
Vicent兄, 現在仲有無同Athena保持聯絡?
冇咗好耐啦。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-21 15:41 發表 查看引用來源

如果你心水清,從以前updates應該搵到頭緒。
人生有好多嘢,其實係以前經歴決定日後行動。
你之前提過,同 Athena 個細佬一齊做嘢嗰個"不舉"嘅阿龍嘛,呢啲就可能真係人生嘅交差點,如果當日 Athena 無搵阿龍,就可能唔會發生啲唔好嘅事?(我估啫

M好似想做你地兩個咁

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-21 09:36 發表 查看引用來源
我嘅衰運當然同工作有關。所以我唔會寫太多,因為完全唔「引人入性」。但就偏偏呢個衰運令到我無辦法去幫Athena跟著佢會遇上嘅惡運。所以少少點都要交待吓。
我當時有一個大客,佢性梁。五十幾歲,一向玩股票非常穩陣。雖 ...

引用:
原帖由 infini2k 於 2024-8-21 16:20 發表 查看引用來源

你之前提過,同 Athena 個細佬一齊做嘢嗰個"不舉"嘅阿龍嘛,呢啲就可能真係人生嘅交差點,如果當日 Athena 無搵阿龍,就可能唔會發生啲唔好嘅事?(我估啫) ...
阿龍係主要「唔會再出場」嘅人物。佢亦都係Athena惡夢嘅開始。不過同「性」完全無關。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆