上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

沈李孖宝,肥呀

拳王接寶@@

次次近, 次次熱都無, 今日撞正無得追換到冷  就郁你

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-21 05:53 PM 發表 查看引用來源
架快車孖宝飛升水就冇哂
我一早都估計3-7-10會爆. 因東方快車啲飛唔上唔落, 後才滙款係假波.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-21 05:57 PM 發表 查看引用來源

我一早都估計3-7-10會爆. 因東方快車啲飛唔上唔落, 後才滙款係假波.
喜旺宝算有良心跑第2!

老舉中:

6 W
2 Q
3 PQ

精要 :

R5

有麝自然香,何必當風颺 ㄧ 中國經濟崛起、不用吹噓也受其他國家擁戴、是中華之光

5中華之光

R6

揮慧劍,斬情絲 ㄧ 為人瀟灑、王子氣概

1瀟灑王子

R8

文武刀箭每皆精,能敵萬人非牙擦 ㄧ 身懷秘密的絕技、文武兵器你怕未

5秘密武器

引用:
原帖由 ryanqqyy 於 2017-5-21 05:56 PM 發表 查看引用來源
次次近, 次次熱都無, 今日撞正無得追換到冷  就郁你
得益者唔係吹蕭, 係老苗, 因佢同勝利導航係好老友. 照慣例應係亞摩接菜三寶.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-21 06:29 PM 發表 查看引用來源

得益者唔係吹蕭, 係老苗, 因佢同勝利導航係好老友. 照慣例應係亞摩接菜三寶.
三宝9万几、認真和味!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-21 06:59 PM 發表 查看引用來源

三宝9万几、認真和味!
其實東方快車隔夜有咁係賠率, 已知不妙, 係爆尾場. 係估唔到第九場會走出大叔同共創. 今日最開心就係見到君悅灣能夠入位, 起碼亞賴又有出處. 因為泥王除要靠山埃大叔除, 都會揾個自己友如亞賴一般殺手.

呢位醫生同老人魔非常老友. 不過唔記得個名. 馬主永無到場拉頭馬, 次次都係呢位醫生代拉. 可能大老細正在沖緊涼.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆