上一頁下一頁
發新話題

【 雙.嬴.徵.友.社.二 】*嚴正聲明 : winson0125 唔係我黎!完!

收藏  |  訂閱
4.3k  32.3k

引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-6 12:25 PM 發表 查看引用來源

分開左3年:030: 咁耐你都無搵過第2個
男友都唔係咁中意落吧,佢都係間中同朋友落吧飲酒傾計
佢唔會帶我去囉,我想同朋友去佢都唔俾,更何況我依家都無朋友,唔通自己一個人落咩
我仲有命返出黎,俾人溶左都唔知咩事
我有好多女性朋友....佢地好鐘意玩....但係一齊就唔係果種感覺:025:
呢度成日都有酒局....我都去過唔少次:023:
要揾人飲基本唔難....但要自己小心d....咩人都有....但又無妳講得咁恐怖:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-6 12:32 PM 發表 查看引用來源

我有好多女性朋友....佢地好鐘意玩....但係一齊就唔係果種感覺:025:
呢度成日都有酒局....我都去過唔少次:023:
要揾人飲基本唔難....但要自己小心d....咩人都有....但又無妳講得咁恐怖:096:
我講真架,我試過幾次都俾人抽水,有一次有個鬼仔伸埋入件衫裡面想除我個BRA扣,係我個FD見到知拉開我咋
我真係唔識防範呢D,因為果D人唔識我驚掛
同埋我唔飲得,自己一個好危險

個topic轉到好好笑:096:

引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-6 12:40 PM 發表 查看引用來源

我講真架,我試過幾次都俾人抽水,有一次有個鬼仔伸埋入件衫裡面想除我個BRA扣,係我個FD見到知拉開我咋
我真係唔識防範呢D,因為果D人唔識我驚掛
同埋我唔飲得,自己一個好危險
咁妳都係少去呢d地方為妙:044:
但記住要同我去:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2008-12-6 12:43 PM 發表 查看引用來源
個topic轉到好好笑:096:
好笑咪成功囉:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-6 12:48 PM 發表 查看引用來源

咁妳都係少去呢d地方為妙:044:
但記住要同我去:096:
你會食左我,我先唔同你去

引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-6 12:50 PM 發表 查看引用來源

你會食左我,我先唔同你去
呢d好難講....都唔知係妳食我定我食妳:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-6 12:49 PM 發表 查看引用來源

好笑咪成功囉:096:
咁真係恭喜你咁成功呢:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2008-12-6 12:56 PM 發表 查看引用來源

咁真係恭喜你咁成功呢:096:
起碼吸引倒你黎嗎:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-6 01:00 PM 發表 查看引用來源

起碼吸引倒你黎嗎:096:
哈...我一向都留意你架啦...你唔知咩:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆