上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

Race 8
4,14 Q,QP
好輝煌+再領風騷

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-9 03:58 PM 發表
i buy place already wor $50,12 喜蓮精彩 :044: :044: :044: :044:

don't lost ar, need run in 1 or 2 or 3 ar, tonight dinner is this lar. :044: :044:
嬴15蚊 食d 咩?

揀隻2啦...搏下啦...:096:

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-9 04:00 PM 發表

點呀老友,有咩好野?
呢場個個都睇住一隻馬跑...哈...買連贏同3重彩架姐係咪呀?:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 04:02 PM 發表

呢場個個都睇住一隻馬跑...哈...買連贏同3重彩架姐係咪呀?:096:
覺得會唔會開告仔q ?
12 膽拖告仔q 全餐7注飛都好似有利可圖 :025:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 04:02 PM 發表
揀隻2啦...搏下啦...:096:
ok....:122:

09-JUN-2007
16:05

沙田星期六
三重彩
指定位置馬膽
8 場    12 喜蓮精彩 拖 2 喜利多 +
           3 喜蓮戰略 + 6 開心

拖 2 喜利多 + 3 喜蓮戰略
+
           6 開心 $10

$60.00

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-9 04:04 PM 發表

覺得會唔會開告仔q ?
12 膽拖告仔q 全餐7注飛都好似有利可圖 :025:
哈....呢場玩半隻手遮天...難賭...我會揀一兩隻搏囉...

三重彩 3,6, 12 lar, but I am no money to buy , hehehehheeee:071:  :071:  :071:

12 + 14 瘋狂落飛:097:

哇..差D位置都冇...:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆