上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.6k

引用:
原帖由 hei=.= 於 2007-5-21 01:34 AM 發表
yanki~~我想問比拉馬同高士路win,ok?
hei高 應該俾我講中啦

依2場唔看好

我依加條6串1 係咪好有機會?

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-21 01:38 AM 發表

2場都唔識同唔太看好

係我果條6串1 平注去 好過
平注去都應該 收定4場先~~我訓啦~希望起身中晒啦

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-21 03:27 AM 發表

hei高 應該俾我講中啦

依2場唔看好

我依加條6串1 係咪好有機會?
:085:
(單頭淨係買到40,45,46咋)

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-5-21 03:23 AM 發表
Yanki 我支持你!不過今日太夜收工!返嚟無來!出完呢貼去沖泠後要sleep!:036:
^^ gdnight 我都訓啦

6 matches
4 matches win already
win 2 more matches then perfect

勁ar yanki兄~!!
不過無錢買,所以無跟亦都無問ar!!
聽日3場大細點睇ar??
想買大細~!!

6串1 好大機會中ar~~~~
可惜無錢跟~!!!!!!!!!!
yanki唔好唔出na~~~
咁中巴打都唔出~
唉~~~~
大家回下post姐, 都唔得~~~
咁真係抵無錢win!!!

條6串一差尾兩關...我都睇好聖保羅win同華斯高大~
樓主等收錢

yanki 兄

一定有人玩o野,有人支持,:035:
有不同意見先至係社會嘛,全世界都好多傻佬 !!:044:
o岩聽咪聽,唔o岩聽咪唔聽,:071:
成王敗'扣',贏就讚、輸o左比人柴台都好平常啫 !!!!!:036:

開 post  都後想分享貼士,無謂谷氣走,我須則唔係成日覆文,但都心裏支持 ( 因為有跟 ):030:
若 post 貼士開心o米繼續貼o羅,分享係心 d o既 !!!:092:

最後 你 d 貼士都幾準,你唔貼對我都幾可惜o架 !!!:098:

條6x1.....
真係訓緊都彈起身.......:092:
居然死左聖仔......:030:
好在單頭執少少........:096:

n兄.....中到咁.....實在佩服!~:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆