上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.4k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-13 10:00 AM 發表 查看引用來源

師兄,你D咩飯腳先?食飽邊度架,幾多P先?即幾多人啊~~~~
最近有個post,高呼大叔萬歲架,令我呢D老坑不期然諗,唔係化,真係有後生女仔,要大叔唔要後生??
妻子叫我做大叔呢…

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-13 10:29 AM 發表 查看引用來源

咁我相信你可以做一個暖男,因為暖男喺每個女性心目中的定義都不同,唔一定係做埋同一樣嘢先係暖男㗎,因為只要對方鐘意你,你所做的每一樣事情,佢一定會放在眼內。
唔一定要花大錢,但一定要花心思…

引用:
原帖由 型爸 於 2017-11-13 10:45 AM 發表 查看引用來源

我今朝趁老婆刷牙時錫左佢一啖之後出返去。跟住又行返入廁所錫一啖又出返去。跟住又行返入去再錫多一啖。

我老婆sweet sweet咁問我,你做咩喎。我話錫一啖好似唔係好夠,之後再錫多幾啖。

如果係我老婆教緊 ...
呢招我未試過,等我搵機會試下先…

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-13 11:02 AM 發表 查看引用來源

早知。。。唉。。。幾無誠意你睇你。。。Hahahah
咁我下次缺飯腳就通知你啦…哈哈。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-13 10:00 AM 發表 查看引用來源

師兄,你D咩飯腳先?食飽邊度架,幾多P先?即幾多人啊~~~~
最近有個post,高呼大叔萬歲架,令我呢D老坑不期然諗,唔係化,真係有後生女仔,要大叔唔要後生??
我上個禮拜得一個人。Dragon師兄又有興趣做飯腳?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-11-13 01:09 PM 發表 查看引用來源

體味有時令人嘔心!剛剛搭地鐵有位東南亞,身上味道可以弄暈我,我都唔明,卡中咁多位,何解要企係我前面?
唔習慣,我遇到要閉氣…

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-13 02:44 PM 發表 查看引用來源
秋天先黎綿綿細雨,好悶呀!
其實是冬雨,已過了立冬。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-13 02:49 PM 發表 查看引用來源

其實都只係一個term
暖男同男子氣概好似不相容。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-13 08:41 PM 發表 查看引用來源

唔習慣,我遇到要閉氣…
以為你會打人

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-13 05:24 PM 發表 查看引用來源

我好無知地想問吓,其實宜家係咪已經無黃頁呢樣嘢㗎?
我諗冇掛,ask google重好。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆