上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.3k

引用:
原帖由 Ar_wiL 於 2017-12-1 02:52 AM 發表 查看引用來源

完全明白你感受,之前都被相熟放灰機,
話咩有個客要求半個鐘,只打係打飛機,
咁我做CALL黎做乜?之後照等,入房同佢傾,重好似講到我唔岩咁

BTW,之前都被100放過灰機
just got 61 0放灰機...seems 放灰機 is not uncommon in this shop :smile_19:

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-1 07:24 AM 發表 查看引用來源

咁開放,上無6?你同七兄一樣,祇攻下路,但下應超過6!
佢唔俾咀。我無7兄咁專注下路 不過冇計 惟有指插補番數

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-12-1 08:44 AM 發表 查看引用來源

佢唔俾咀。我無7兄咁專注下路 不過冇計 惟有指插補番數
在手推埸,有下路玩以經係唔錯架

引用:
原帖由 D.C.K 於 2017-12-1 06:32 AM 發表 查看引用來源
想問下#29真人相頭如何?
個人感覺一般,好多tsg技C跟相片出入大。

引用:
原帖由 john2020 於 2017-12-1 11:56 AM 發表 查看引用來源

個人感覺一般,好多tsg技C跟相片出入大。
我每次坐大堂休息看技師,除了知道上個鐘技師,其她都不像客服照片。

講個笑語亦係真實事件,話說我在某桑拿上鐘,講開上鐘技師有個姊妹去左TSG,叫我比個客服佢睇,竟然揾唔到佢姊妹,原因是P得太利害,佢比姊妹生活照我睇,我有印象是55, P到識佢嘅都認得,太過份。

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-1 12:47 PM 發表 查看引用來源
講個笑語亦係真實事件,話說我在某桑拿上鐘,講開上鐘技師有個姊妹去左TSG,叫我比個客服佢睇,竟然揾唔到佢姊妹,原因是P得太利害,佢比姊妹生活照我睇,我有印象是55, P到識佢嘅都認得,太過份。
照騙問題唔只係TSG,外面是但一間客服相都係如此.

引用:
原帖由 totti0709 於 2017-12-1 12:56 PM 發表 查看引用來源

照騙問題唔只係TSG,外面是但一間客服相都係如此.
贊同 可以講而家囡囡相片唔p過唔會出街 只有分別在重唔重手同有冇良心 間間店都一樣 尤其口爆塲

轉班後分享:#58 363。#22 665。#28 665。朋友約#51 364 新技師,唔識按摩。#90 係777兄最愛 36X.我沒有黑舌習慣,所以下路最高5。#89 比較飄忽。030-666。不明白。指數只供參考,特別是那些回歸舊技師。我都分享過依依ex9,休假前666,和我上鐘030。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 04:32 PM 發表 查看引用來源
轉班後分享:#58 363。#22 665。#28 665。朋友約#51 364 新技師,唔識按摩。#90 係777兄最愛 36X.我沒有黑舌習慣,所以下路最高5。#89 比較飄忽。030-666。不明白。指數只供參考,特別是那些回歸舊技師。我都分享過依依e ...
wanna to try 38...but not changed to night shift. :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆