上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.7k

你真係好好好索呀
可以比個聯絡方法我嗎

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-27 09:19 AM 發表 查看引用來源
今日一早就俾老公打來嘅電話嘈醒咗,半睡半醒聽到佢話佢喺屋企樓下叫我落去,當時仲未聽得明佢講咩,原來係佢漏咗份文件喺屋企,想我即刻擰落樓下俾佢.....

我即刻衫都唔換,牙都唔刷就起 ...
你都幾鐘意淺色既底褲喎
唔知會唔會有機會著條淺藍色既露比我睇呀
我好鐘意

有workout真係唔同d
條腿同埋patpat肌肉好firm,睇到硬哂

thank you for your sharing

妳著成咁點可能對妳規矩先~?!

惹人喜歡。無意中走光 更令人興奮

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-27 09:19 AM 發表 查看引用來源
都唔知穿咩好
一般街坊裝 ,  Tshirt 加短褲 .  那位男士昨晚受過鮑魚刺激後 , 今早胄口好要吃什麼 , 會否說話行為有異象?

引用:
都唔知穿咩好
一般街坊裝 ,  Tshirt 加短褲 .  那位男士昨晚受過鮑魚刺激後 , 今早胄口好要吃什麼 , 會否說話行為有異象?

引用:
今日一早就俾老公打來嘅電話嘈醒咗,半睡半醒聽到佢話佢喺屋企樓下叫我落去,當時仲未聽得明佢講咩,原來係佢漏咗份文件喺屋企,想我即刻擰落樓下俾佢.....

你是但著都好靚

引用:

你是但著都好靚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆