上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.3k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-6 11:24 PM 發表 查看引用來源
好悶呀 ~~~ 有我 MSN 既朋友仔可唔可以而家同我傾下計呀 !!
我向 MSN 等你地呀
咪鬼淨係msn先得嫁~上黎傾下都好格:smile_o03:
(雖然好期望有你msn睇相:smile_o05: )

妳舊果個post已經唔可以回post啦:smile_39:如果妳要update要開新架

好快你又要出新POST啦

不知怎樣說,其實有些說話,最好是私底下談,在msn比較方便

支持一下, 如果老婆都有露妹一半咁有性趣都好膠慶囉:smile_42: , 快D 1600,

引用:
原帖由 壓力大爆炸 於 2011-7-7 09:32 AM 發表 查看引用來源
支持一下, 如果老婆都有露妹一半咁有性趣都好膠慶囉:smile_42: , 快D 1600,
老婆係可以調教的,慢慢黎啦

早晨:smile_38:
琴晚寫到幾點呀?
好多人回post等妳update:smile_30:

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-6 07:47 PM 發表 查看引用來源
講埋 PART 6 先
我見阿 JO D 野向妹妹流緊出黎...咪同佢講要廁所囉,佢聽到之後冇出聲用手拎轉我個人同我面對面 !
JO:唔好咁快走開先啦 ! 我想攬多妳一陣 (好似佢係女仔咁:smile_24: )
我:衰人,你射左入去而家流緊 ...
嘩嘩, 插到你口水都流埋, 咁你咪舒服得好緊要囉 :smile_40:

不過我覺得響屋企打開左門同度閘黎插刺激好多, 夜媽媽成條走廊都係你地插到~拍拍拍~既聲, 諗住呢個畫面再睇住你個 post 果張相, 真係令我當左自己係阿 JO, 仲攪到我打左次好滿足既飛滋, 諗諗下真係要多謝小露, 因為平時自己玩都冇咁舒服既感覺架

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-6 07:47 PM 發表 查看引用來源
講埋 PART 6 先
我見阿 JO D 野向妹妹流緊出黎...咪同佢講要廁所囉,佢聽到之後冇出聲用手拎轉我個人同我面對面 !
JO:唔好咁快走開先啦 ! 我想攬多妳一陣 (好似佢係女仔咁:smile_24: )
我:衰人,你射左入去而家流緊 ...
其實佢攪到你咁爽, 你唔係應該叫你堂妹多 d 帶佢上黎先岩咩 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆