上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.9k

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-1-12 16:59 發表 查看引用來源

你唔好下下老陳喎:smile_38:  
第一。。專稱:smile_35:
第二。。枕頭兄弟

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 17:16 發表 查看引用來源

矛所謂既~呢度係討論區~好歡迎大家比吾同的意見:smile_15:  
啱嘅。。公廁有分免費同收費

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 05:29 PM 發表 查看引用來源
識得玩就係龍e:smile_47:
其他老陳鍾意幫人教女你咪又得佢地囉
佢地咁愛個公廁就5會生劏完跟手買事後丸比個公廁噼啦:')
所以話你雖然都係老陳其實係隻陳底鱷
歡場無真愛...!!!:smile_o16:
事後丸係唔想大家有手尾......哦:smile_o06:

龍醫師好,車老板好
車老闆只是系甘意吹下水啫
更可況龍醫從來只會叫大家清醒唔好隨便沉船,所以車車只係提醒下大家而已
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 05:16 PM 發表 查看引用來源

矛所謂既~呢度係討論區~好歡迎大家比吾同的意見:smile_15:  

引用:
原帖由 ricky_ston 於 2011-1-12 17:37 發表 查看引用來源

歡場無真愛...!!!:smile_o16:
事後丸係唔想大家有手尾......哦:smile_o06:
貢你又射哂日禾度:smile_o06:

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-1-12 17:38 發表 查看引用來源
龍醫師好,車老板好
車老闆只是系甘意吹下水啫
更可況龍醫從來只會叫大家清醒唔好隨便沉船,所以車車只係提醒下大家而已

好耐冇野喇金金:smile_o06:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 05:33 PM 發表 查看引用來源
啱嘅。。公廁有分免費同收費
那個公厠唔係用錢起呢....??:smile_o10:
蛤蟆唔會周街走....呀..!!!:smile_o13:

引用:
原帖由 ricky_ston 於 2011-1-12 17:40 發表 查看引用來源

那個公厠唔係用錢起呢....??:smile_o10:
蛤蟆唔會周街走....呀..!!!:smile_o13:
大6大把啦:smile_o05:
不過要後數啫:smile_o06:

觀自在菩薩 行深般若波羅密多時 照見五藴皆空 度一切苦厄
舍利子 色不異空 空不異色 色即是空 空即是色 受想行識 亦復如是
舍利子 是諸法空相 不生不滅 不垢不淨 不增不減
是故空中無色 無受想行識 無眼耳鼻舌身意 無色聲香味觸法 無眼界 乃至無意識界
無無明 亦無無明盡 乃至無老死 亦無老死盡 無苦集滅道 無智亦無得 以無所得故
萻提薩埵 依般若波羅密多故 心無罣礙 無罣礙故 無有恐怖 遠離顛夢想 究竟涅縈
三世諸佛 依般若波羅密多故 得阿耨多羅三藐三菩提
故知般若波羅密多 是大神咒 是大明咒 是無上咒 是無等等咒 能除一切苦 真實不虛
故說般若波羅密多咒 即說咒曰 揭諦揭諦 波羅揭諦 波羅僧揭諦 菩提薩婆訶

希望能夠為心中對女女有恨的C兄,一點淨化

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 05:41 PM 發表 查看引用來源
大6大把啦:smile_o05:
不過要後數啫:smile_o06:
唔止後數...而且條數有排同你計.....:smile_o02:.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆