上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  49.4k

[quote]原帖由 patkywing 於 2010-12-21 12:28 PM 發表 查看引用來源

下eight hundred=高質數,邊個地方?:smile_44: [/quot 大中華.....任揀任睇

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-21 01:05 PM 發表 查看引用來源

開飯喇~院長:smile_38: :smile_38:  
都係心理作用啫:smile_35: :smile_38:
下次响酒店廁所煲飯比你食:smile_o03:

開飯喇, 今日食咩呀你地

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-21 01:06 PM 發表 查看引用來源
性慾強吾係有錯...但要對自己好d....吾好比細佬食咁多味精野啦:smile_o14:
其他細佬都好奄尖~囡囡質素差啲都吾聽話:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-21 01:11 PM 發表 查看引用來源
下次响酒店廁所煲飯比你食:smile_o03:
我成日係廁所食生果架喎

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-12-21 01:12 PM 發表 查看引用來源
開飯喇, 今日食咩呀你地
今日食棍打面:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-21 01:15 PM 發表 查看引用來源

我成日係廁所食生果架喎  
點解呀?  有冇食椔槤呀?:smile_o08:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-21 10:38 AM 發表

你還比我好........明天......我一人做冬........過節........:smile_42: :smile_42: :smile_42:
我經常都是一人過節啦.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-21 10:50 AM 發表

崩口人忌崩口碗.........我......都不想這樣高的......:smile_39: :smile_39: :smile_39:
我只是一名打工仔..........你才是老闆.........:smile_13: :smile_13: :smile_13:
巳前在港工作,有一姓高的老總.人人叫他高老總,但他身高五呎爭吋半、
真好笑。

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-21 01:27 PM 發表 查看引用來源
點解呀?  有冇食椔槤呀?:smile_o08:
因為吾想食到成枱都係囉:smile_35:

榴槤最正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆