上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第24回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  26.8k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-1 04:42 PM 發表 查看引用來源
星期二晚得唔得:smile_41: :smile_41:
50/50..... 可能要同客食飯.....

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-8-1 04:44 PM 發表 查看引用來源

老虎:smile_o15:
KRAFT..... 唔出街??

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-8-1 04:46 PM 發表 查看引用來源

50/50..... 可能要同客食飯.....
咁你邊晚可以呢?:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-8-1 04:42 PM 發表 查看引用來源

haha..咁都啱ge,其實我都係比個意見之嘛

自由行無話夠唔夠個喎(我自己覺得)
不過我就行下台北市,食下野...
重點我係同我媽咪番去探親...去得兩日一夜
hehee...個次我無浸,所以答你唔到,唔好意思
台北, 我去過好多次lu.....
都係食為主...... 同浸溫泉.....
通常我都係3日2夜......
下次想去"很"丁......

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-1 04:47 PM 發表 查看引用來源
咁你邊晚可以呢?:smile_41: :smile_41:
你地唔使就我喎..... 你可以家左日子先....
我會通知你地我到時得唔得....

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-8-1 04:50 PM 發表 查看引用來源

你地唔使就我喎..... 你可以家左日子先....
我會通知你地我到時得唔得....
咁就星期二、四是但一日啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-8-1 04:46 PM 發表 查看引用來源

KRAFT..... 唔出街??
係公司呀:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-1 04:52 PM 發表 查看引用來源
咁就星期二、四是但一日啦:smile_30: :smile_30:
好呀.... 到時通知你地....

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-8-1 04:55 PM 發表 查看引用來源

係公司呀:smile_27: :smile_27:
係喎..... 唔記得tim.....
辛苦晒....

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-8-1 04:55 PM 發表 查看引用來源

好呀.... 到時通知你地....
等新post先出:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆