上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】詢眾要求誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(順便祝妃妃29號生日快樂)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.6k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-28 04:28 PM 發表 查看引用來源
未知..........重諗緊..............可以又係唱k............7月有人生日
唱k, 齋食飯, bbq呢d我都ok...但砍酒呢d唔好預我...因為敏感想玩都玩唔到...:smile_39:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 04:30 PM 發表 查看引用來源

唱k, 齋食飯, bbq呢d我都ok...但砍酒呢d唔好預我...因為敏感想玩都玩唔到...:smile_39:
無所謂架....飲咩都得喇......尋晚都有人一滴都無飲過啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-28 04:32 PM 發表 查看引用來源
無所謂架....飲咩都得喇......尋晚都有人一滴都無飲過啦:smile_30: :smile_30:
尋晚好似好開心喎...咩事咁開心呀...:smile_41:

等我都黎睇下又好倦,但訓唔著:smile_o04:

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-28 04:36 PM 發表 查看引用來源
等我都黎睇下又好倦,但訓唔著:smile_o04:
傾到攰先訓囉...:smile_13:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 04:34 PM 發表 查看引用來源

尋晚好似好開心喎...咩事咁開心呀...:smile_41:
有得玩就個個都開心啦..............:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-28 04:38 PM 發表 查看引用來源
有得玩就個個都開心啦..............:smile_30: :smile_30:
咁又係...不過好似見你地傾尋晚好似好開心咁喎...

咁傾一陣:smile_o10:
引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 04:38 PM 發表 查看引用來源

傾到攰先訓囉...:smile_13:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 04:41 PM 發表 查看引用來源

係囉 都唔知佢地點解咁開心

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 04:41 PM 發表 查看引用來源

係呀..............成班人嘻嘻哈哈左一晚囉...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆