上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 4

收藏  |  訂閱
1.5k  31.6k

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-6-14 11:03 PM 發表 查看引用來源
你地咪亂講啦!!!呃到人就唔好啦!!!
一向老實既我, 係時候要講返句說話喇:smile_34:

佢地講既說話係冇錯既

老闆真係好斯文, 好高大(由於用左斯文黎形容佢, 所以我就唔用威猛呀 ), 好迷人架:smile_40:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-15 08:54 AM 發表 查看引用來源

一向老實既我, 係時候要講返句說話喇:smile_34:

佢地講既說話係冇錯既

老闆真係好斯文, 好高大(由於用左斯文黎形容佢, 所以我就唔用威猛呀 ), 好迷人架:smile_40:
早晨呀!!!蛇上黎....一早就講大話!!! 因住冇牙用喎!!!!

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-6-15 10:49 AM 發表 查看引用來源
早晨呀!!!蛇上黎....一早就講大話!!! 因住冇牙用喎!!!!
早晨呀.....老闆:smile_40: :smile_40:
我冇講大話呀

早呀~大家~
打卡開工~:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-15 10:51 AM 發表 查看引用來源

早晨呀.....老闆:smile_40: :smile_40:
我冇講大話呀
你冇講大話...不過你都冇講真話喎!!!heehee

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-6-15 11:21 AM 發表 查看引用來源
早呀~大家~
打卡開工~:smile_o13: :smile_o13:
早晨呀....kaiching:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-6-15 11:22 AM 發表 查看引用來源
你冇講大話...不過你都冇講真話喎!!!heehee
我所講既野係千真萬確既:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-15 11:29 AM 發表 查看引用來源

早晨呀....kaiching:smile_40: :smile_40:
我地個個都稱讚ceo~
證明我地無講大話la~ :smile_o11:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-15 11:29 AM 發表 查看引用來源

我所講既野係千真萬確既:smile_24: :smile_24:
你唔好喊la~
邊個蝦你咁衰呀~:smile_o02:

老板, 筒士吻, 早呀:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆