上一頁下一頁
發新話題

CP浪漫花刀之夜..全包團費440人仔6月5,6,12,13日

收藏  |  訂閱
1.5k  47.6k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-6-9 12:55 AM 發表 查看引用來源
好啦,你請我到!:smile_30:
我成日都坐火車去常平再打的落qt食野架喇

收工趕唔切係商業城坐大巴

搞到為左食燒蠔來回比多7十幾蚊的士

:') :')

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-6-9 12:53 AM 發表 查看引用來源

:smile_45: :smile_45: :smile_45:
咁我寧願自己一個人去qt食
果到d生蠔同雞腿仲正

qt果檔係我係廣東食過頭3甲,係唔夠廣州北京路果邊大隻
係咪真ga~
下次帶我食
說真的,沒女沒問題,
有好野食,去到我一定到:smile_o12:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-6-8 11:05 PM 發表 查看引用來源
快D吹夠50分就PM我!:smile_42:
我都唔夠50分.....我去唔去得?:smile_13:

想起13號去唔到花刀
心裡非常不爽:smile_22:

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-6-9 01:16 AM 發表 查看引用來源

係咪真ga~
下次帶我食
說真的,沒女沒問題,
有好野食,去到我一定到:smile_o12:
:smile_14: :smile_14:
我仲以為得我一個咁傻特登去qt係為左食燒蠔唔係為左去玩

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-6-9 01:26 AM 發表 查看引用來源

:smile_14: :smile_14:
我仲以為得我一個咁傻特登去qt係為左食燒蠔唔係為左去玩
唔係你一個ga
我都係一樣,有好野食,我都會去
我星期6收工,我都會上去join copy食消夜

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-6-9 01:21 AM 發表 查看引用來源
想起13號去唔到花刀
心裡非常不爽:smile_22:
點解去唔到?:smile_41:

我本身拿了3天假,團都跟copy報了
昨晚我同事整到手,要放7天工傷假
我咪要取消大假lor~:smile_o03:

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-6-9 01:27 AM 發表 查看引用來源

唔係你一個ga
我都係一樣,有好野食,我都會去
我星期6收工,我都會上去join copy食消夜
不過而家好少去了
以前可能一個月一次
自年幾前無係qt玩就真係好少去
因為收工無得坐大巴
要坐火車去樟仔或常平去要再比40蚊的士錢
而且果邊s/n始終唔同常平或其他地方
如果去開果邊k就一定會去果到宵夜

之前因為生意差老細無咩心機
有次去燒得唔係咁好
希望下次去老細回復番d水準
佢都知我特登係祗係去食野

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-6-9 01:31 AM 發表

不過而家好少去了
以前可能一個月一次
自年幾前無係qt玩就真係好少去
因為收工無得坐大巴
要坐火車去樟仔或常平去要再比40蚊的士錢
而且果邊s/n始終唔同常平或其他地方
如果去開果邊k就一定會去果到宵夜
...
菜欄翻生遊QT!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆