上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.3k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 01:24 PM 發表 查看引用來源

下 ....
咁 您 重 唔 休 息 下 先 ...
快 D 食 D 野 就 訓 下 啦 ~
我有太陽既時候係唔會訓架:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-18 01:25 PM 發表 查看引用來源
咁又唔使感動:smile_o05:
有 D 淚 水 係 眼 裡 面 啦 ~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-18 01:26 PM 發表 查看引用來源
我有太陽既時候係唔會訓架:smile_o01:
係 呀 !
咁 落 大 雨 冇 太 陽 咁 點 算 呀 ???:smile_30: :smile_30:
成 日 都 係 訓 ....:smile_13:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 01:33 PM 發表 查看引用來源

有 D 淚 水 係 眼 裡 面 啦 ~~:smile_40: :smile_40:
好誇張呀:smile_o01:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 01:34 PM 發表 查看引用來源

係 呀 !
咁 落 大 雨 冇 太 陽 咁 點 算 呀 ???:smile_30: :smile_30:
小妹食飯未:smile_38:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 01:34 PM 發表 查看引用來源

係 呀 !
日抖就一定唔會訓囉:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-18 01:36 PM 發表 查看引用來源
好誇張呀:smile_o01:
唔 誇 張 , 您 點 會 信 呢 ..

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-18 01:36 PM 發表 查看引用來源
小妹食飯未:smile_38:
未 呀 !
您 又 唔 買 野 比 我 食 ....

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-18 01:37 PM 發表 查看引用來源
日抖就一定唔會訓囉:smile_o01:
哈 哈 ~~
幾 驚 您 話 會 係 咁 訓 呀 !!

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 01:43 PM 發表 查看引用來源

未 呀 !
您 又 唔 買 野 比 我 食 ....
我諗緊出唔出旺角:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆