上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.0k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2009-7-6 08:20 PM 發表 查看引用來源
I had different experience.  Four years ago, I had a second 9 together around 1 year!  At the very begining, I could "ML" with my second 9 and felt very funny (more than 50 times)!  However, do not kn ...
可能是你覺得內疚吧...實際情況係點只有你自己才知道呢...:smile_o01:

sink boat is like:

一隻醉倒浮沙既駱駝 :smile_27:

一隻徘徊滅蚊燈既螢火蟲

一個毛主席煲綠豆沙既港燦

在tigress醒眼之前

哼一首誰可改變 :smile_42:

我剛回來子:smile_o12:
大家不要想太多:smile_o05:
她真的給大6仔打了一餐:smile_o16:
我跟她在酒店過了一晚:smile_o16:
因為她怕出街:smile_o11:

引用:
原帖由 ying7740 於 2009-7-8 02:08 AM 發表
我剛回來子:smile_o12:
大家不要想太多:smile_o05:
她真的給大6仔打了一餐:smile_o16:
我跟她在酒店過了一晚:smile_o16:
因為她怕出街:smile_o11:
收唔收倒 小費 呢:smile_41:

陪過夜收 1000 啦:smile_o10:

回覆 1444# 的帖子

人狼兄早呀!
小費就收唔到:smile_o03:
不過都ok啦:smile_o05:
不過我以后都5會同佢瞓,:smile_o02:
佢好反瞓成晚郁黎郁去,半夜起身睇電視睇天光:smile_o16:

佢被打到口腫面腫,手腳有皮帶印,原來大6仔鐘意玩sm:smile_o05:
佢表姊都被打左塊面幾下,條友仔系女人就打:smile_o04:
比我見到佢就睇下佢係米甘好打

大家下午好

引用:
原帖由 ying7740 於 2009-7-8 01:14 PM 發表 查看引用來源
佢被打到口腫面腫,手腳有皮帶印,原來大6仔鐘意玩sm:smile_o05:
佢表姊都被打左塊面幾下,條友仔系女人就打:smile_o04:
比我見到佢就睇下佢係米甘好打
你冇比錢條女同你過夜???你諗住同條女點呀???:smile_o15:

回覆 1448# 的帖子

個朋友囉:smile_o05:
佢今朝返左四川:smile_o13:
2星期后先返:smile_o07:
頂5順佢d生活習慣:smile_o02:

引用:
原帖由 ying7740 於 2009-7-9 12:13 PM 發表 查看引用來源
個朋友囉:smile_o05:
佢今朝返左四川:smile_o13:
2星期后先返:smile_o07:
頂5順佢d生活習慣:smile_o02:
你沒想過同佢一起嗎...你之前搵左佢咁多次...應該好鍾意佢...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆