上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-27 09:31 PM 發表 查看引用來源

但心中上射未完全配合!
孖寶現就非常之吻, 無多無少, 唔知尾場整隻好玩是否可以配合一下呢?

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-27 09:41 PM 發表 查看引用來源

孖寶現就非常之吻, 無多無少, 唔知尾場整隻好玩是否可以配合一下呢?
好玩本來冇問題、但怕佢同456、12鬥焼影响後勁!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-27 10:19 PM 發表 查看引用來源

好玩本來冇問題、但怕佢同456、12鬥焼影响後勁!
好玩個仔係戈寶成員黎架! 照計唔會消聲匿跡卦!

隻叶子眉初出兩次系谷草、之後ㄧ路一千、今次重臨舊地、有D週身引feel!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-27 11:06 PM 發表 查看引用來源
隻叶子眉初出兩次系谷草、之後ㄧ路一千、今次重臨舊地、有D週身引feel!
葉子媚嗰波同田太條女有得比, 原本要揾亞滇上, 不過被釘牌, 所以揾田太上. 因滇同田係同音.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-27 11:24 PM 發表 查看引用來源

葉子媚嗰波同田太條女有得比, 原本要揾亞滇上, 不過被釘牌, 所以揾田太上. 因滇同田係同音.
吾系波叔、系運來抱抱!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-27 11:53 PM 發表 查看引用來源

吾系波叔、系運來抱抱!
你講係曾氏宗親會隻抱抱, 連天下為攻都係佢哋鋸低, 轉跑谷都應可橫掃, 因質值三班.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-28 01:07 AM 發表 查看引用來源

你講係曾氏宗親會隻抱抱, 連天下為攻都係佢哋鋸低, 轉跑谷都應可橫掃, 因質值三班.
我始終唔明為甚麼大熱門會係人和家富, 跑第三又唔加分, 第二都唔加二, 唔通馬會對某某歌星有偏見, 換一句可以這樣講, 係明益佢所以一分都唔加, 等佢負磅無咁高, 因為佢係阿爺條靚.

一經呢條主持大力吹捧, 多數香多過唔香. 這是賭馬其中一些有用數據.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-28 08:37 AM 發表 查看引用來源
一經呢條主持大力吹捧, 多數香多過唔香. 這是賭馬其中一些有用數據.
真系奇妙!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆