上一頁下一頁
發新話題

【 雙.嬴.徵.友.社.二 】*嚴正聲明 : winson0125 唔係我黎!完!

收藏  |  訂閱
4.3k  32.3k

引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-6 11:51 AM 發表 查看引用來源

如果我放假我都未起身:096:
妳都就收工啦:025:今晚去邊度玩:023:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-6 11:52 AM 發表 查看引用來源

妳都就收工啦:025:今晚去邊度玩:023:
收1點囉
今晚去飲

引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-6 11:54 AM 發表 查看引用來源

收1點囉
今晚去飲
去邊度飲:023:我又去:071:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-6 11:56 AM 發表 查看引用來源

去邊度飲:023:我又去:071:
灣仔
人地都無請你,不請自來

引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-6 12:00 PM 發表 查看引用來源

灣仔
人地都無請你,不請自來
結婚果d飲呀....我重以為去吧飲:096:
我做路人甲囉:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-6 12:03 PM 發表 查看引用來源

結婚果d飲呀....我重以為去吧飲:096:
我做路人甲囉:096:
係呀
我都好少落吧,以前就多,同以前D朋友同事,但係依家無啦,D舊同事朋友無聯絡啦

引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-6 12:06 PM 發表 查看引用來源

係呀
我都好少落吧,以前就多,同以前D朋友同事,但係依家無啦,D舊同事朋友無聯絡啦
我同女友分左手後就經常落吧....:028:
重有好多做拳手唧fd:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-6 12:12 PM 發表 查看引用來源

我同女友分左手後就經常落吧....:028:
重有好多做拳手唧fd:096:
咁你地分開左幾耐呀?
我男友都唔中意我落吧,因為佢知我落吧會俾人抽水

引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-6 12:14 PM 發表 查看引用來源

咁你地分開左幾耐呀?
我男友都唔中意我落吧,因為佢知我落吧會俾人抽水
都有三年啦...而家有d心如止水....
妳同埋男友一齊落咪唔會囉:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-6 12:17 PM 發表 查看引用來源

都有三年啦...而家有d心如止水....
妳同埋男友一齊落咪唔會囉:096:
分開左3年:030: 咁耐你都無搵過第2個
男友都唔係咁中意落吧,佢都係間中同朋友落吧飲酒傾計
佢唔會帶我去囉,我想同朋友去佢都唔俾,更何況我依家都無朋友,唔通自己一個人落咩
我仲有命返出黎,俾人溶左都唔知咩事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆