上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.6k

hi,早晨,要番工了

早晨呀!各位。^_^

大家早呀,今日傾咩?

可以傾下點樣令樓主垂青,前排話要令自己唔好咁在乎一個人,咁放棄一個人就即係有位入,取代那個人位置,提示已出,機會嚟嗱飛雲!

引用:
原帖由 joelaujoelau 於 2020-5-13 07:17 發表 查看引用來源
hi,早晨,要番工了
Good morning ! 係呀,在office!

回覆 1455# meow_917 的帖子

楼主,剛剛分手……揾緊男朋友?

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-5-13 11:25 發表 查看引用來源
可以傾下點樣令樓主垂青,前排話要令自己唔好咁喜歡一個人,咁放棄一個人就即係有位入,取代那個人位置,提示已出,機會嚟嗱飛雲!
呢位師主,你錯喇!
我就算要放棄一個人,都唔代表可以用另一個人代替。

我好難鐘意一個人,上一個係5年前。叔叔候選人好多好多好。。。。。。。但鐘意既永遠只有一個。

他,沒有做d 乜,單純地傾偈,更沒有刻意討好我,我同佢識左好耐先見面。未見之前,我連佢住邊,咩名,幾歲,樣都係好迷糊。

見面後當然對呢個人立體好多。不過,我鐘意佢,係心跳感覺黎架。對其他叔叔完全冇呢種感覺。(即係冇得解釋)

乾淨,整齊,斯文的一個叔叔。要比其他叔叔,佢唔係最靚仔,亦唔係最高大,但係每次見面都令我心眼囉。

愛的傳譯係
擔心佢擔心,開心佢開心,傷心佢傷心。佢既舉動會牽動你心靈的,就是愛。

我明白,沒有一種愛會永恆,我會懂得放手,我會珍惜彼此相處的時光,能擁有多久就多久。

所以,沒有了他,我不敢說,沒有代替品,但我一定唔會隨便找個人"攝", 不是我作風。邊個話一個人唔可以好好生活,努力操自己副body, 事業,家庭都ok架喎!

引用:
原帖由 leechi1978 於 2020-5-13 11:32 發表 查看引用來源
楼主,剛剛分手……揾緊男朋友?
冇d 咁既事,吹水就幾時都方便

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-5-13 10:17 發表 查看引用來源
早晨呀!各位。^_^
早呀,bob 叔

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-13 11:41 發表 查看引用來源

呢位師主,你錯喇!
我就算要放棄一個人,都唔代表可以用另一個人代替。

我好難鐘意一個人,上一個係5年前。叔叔候選人好多好多好。。。。。。。但鐘意既永遠只有一個。

他,沒有做d 乜,單純地傾偈,更沒有刻意討好我,我同佢識 ...
有深度,先精神戀愛再到實體,文艺🉐️來也不離地.....高人也

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆