上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  151.6k

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-3-10 10:48 AM 發表 查看引用來源
早幾日中午時間無聊,上去坐左幾粒鐘,hea夠就輪牌。輪到個68,即係以前86。樣就中中地,我無咩所謂,太幼反而唔鐘意。笑容幾好,幾識吹⋯⋯水。波細暈大,可食lin,俾我邊食邊玩,扯晒lin旗。part 1 有力 ...
68好耐之前揾過一次,都係咁低指數,永不錄用,都好,你講左大家可以避雷。3號轉左人,唔知得唔得?777返左嚟,問下佢可唔可以開大先?

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-3-10 11:38 AM 發表 查看引用來源

68好耐之前揾過一次,都係咁低指數,永不錄用,都好,你講左大家可以避雷。3號轉左人,唔好得唔得?777返左嚟,問下佢可唔可以開大先?
其實我覺得今之套制服好累事,根本就去晒下路,底褲都見唔到。

引用:
原帖由 kennyfatpig 於 2018-3-10 10:39 AM 發表 查看引用來源

可以的、老手、昨晚十一点多、公安上來查
公安查找到人嗎?

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-3-10 12:54 PM 發表 查看引用來源

公安查找到人嗎?
技C說、拉了兩個

引用:
原帖由 kennyfatpig 於 2018-3-10 01:01 PM 發表 查看引用來源

技C說、拉了兩個
4樓会吾会安全D?拉果兩個係放蛇定成隊兵衝入去拉?

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-10 01:10 PM 發表 查看引用來源

4樓会吾会安全D?拉果兩個係放蛇定成隊兵衝入去拉?
四樓玻璃大門、昨日、前日都没有上鎖的、星期四、還穿短裙、昨天長褲了

引用:
原帖由 kennyfatpig 於 2018-3-10 01:16 PM 發表 查看引用來源

四樓玻璃大門、昨日、前日都没有上鎖的、星期四、還穿短裙、昨天長褲了
突擊?

引用:
原帖由 kennyfatpig 於 2018-3-10 10:39 AM 發表 查看引用來源

可以的、老手、昨晚十一点多、公安上來查
又黎一鑊:smile_14:早兩日去仲好好地,穿返裙仔!

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-3-10 10:48 AM 發表 查看引用來源
早幾日中午時間無聊,上去坐左幾粒鐘,hea夠就輪牌。輪到個68,即係以前86。樣就中中地,我無咩所謂,太幼反而唔鐘意。笑容幾好,幾識吹⋯⋯水。波細暈大,可食lin,俾我邊食邊玩,扯晒lin旗。part 1 有力 ...
師兄,覺唔覺得佢個樣同之前有d出入???

引用:
原帖由 無哩頭鳩 於 2018-3-11 08:19 AM 發表 查看引用來源

師兄,覺唔覺得佢個樣同之前有d出入???
68同22,個鼻最近都整過,揾過嘅師兄一定知。拉人單野,有冇進一步消息,近期唔敢去,估計有師兄被賠錢了事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆