上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.7k

早晨。香香人妻
其實X先生應該要多謝你晨早就派福利囖

明知老公唔鐘意, 又有人係度住, 你擺明想比佢同學睇.  如果佢忍唔住進一步, 你都好難自拔半推半就...

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-27 09:19 AM 發表 查看引用來源
今日一早就俾老公打來嘅電話嘈醒咗,半睡半醒聽到佢話佢喺屋企樓下叫我落去,當時仲未聽得明佢講咩,原來係佢漏咗份文件喺屋企,想我即刻擰落樓下俾佢.....

我即刻衫都唔換,牙都唔刷就起 ...
引死人咩:smile_o08:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-27 09:19 AM 發表 查看引用來源
今日一早就俾老公打來嘅電話嘈醒咗,半睡半醒聽到佢話佢喺屋企樓下叫我落去,當時仲未聽得明佢講咩,原來係佢漏咗份文件喺屋企,想我即刻擰落樓下俾佢.....

就着頭先個件oversize tee 出去吃早餐。。。。包你易外露!啱哂你的玩意!

姣妻由骨子裡淫到出晒水……又水滴滴……可以拉一條條半透明的淫水絲……

你著到咁叫人Help stop looking...我做你鄰居就開心死,咁靚嘅景觀,好像過無敵大海景,比我都呆啦!佢係咪上次做gym果個男人?

咁對住人,你叫人點規矩先得?有冇戴爸?定飛哂釘咁走落街啊?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-9-27 10:37 AM 發表 查看引用來源
咁對住人,你叫人點規矩先得?有冇戴爸?定飛哂釘咁走落街啊?
沒戴bra, 一起身就落樓啦,衫都沒換牙都沒刷,更加唔會戴返bra. 不過件tee鬆泡泡,應該唔會好覺

引用:
今日一早就俾老公打來�電話嘈醒咗,半睡半醒聽到佢話佢喺屋企樓下叫我落去,當時仲未聽得明佢講咩,原來係佢漏咗份文件喺屋企,想我即刻擰落樓下俾佢.....

So hot support

引用:

蓍迷你裙啦, 盡顯修長美腿:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆