上一頁下一頁
發新話題

淫娃返黎lu update p.5,12,66,90,110 相p.37,47,49,50,66,113關於pm問題p.98

收藏  |  訂閱
1.8k  151.5k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-20 08:10 PM 發表 查看引用來源

你返黎可以同你一齊整cake嗎?
我比較鍾意自己一個人整
整個陣諗住有份食既人,希望佢地會鍾意食
所以食完話我知好唔好食,有咩意見好重要

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-20 08:29 PM 發表 查看引用來源

我比較鍾意自己一個人整
整個陣諗住有份食既人,希望佢地會鍾意食
所以食完話我知好唔好食,有咩意見好重要

整個俾我好嗎?雖然無可能的

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-20 08:34 PM 發表 查看引用來源

整個俾我好嗎?雖然無可能的
應該會有一段時間唔會再整,鬼叫有人投訴我整d cake太甜,同埋話我成日餵野俾佢食(心淡,心諗我唔係奉旨架

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-20 08:47 PM 發表 查看引用來源

應該會有一段時間唔會再整,鬼叫有人投訴我整d cake太甜,同埋話我成日餵野俾佢食(心淡,心諗我唔係奉旨架

慕絲cake??

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-20 09:02 PM 發表 查看引用來源

慕絲cake??
我整過豆腐cheesecake 同 blueberry cheesecake俾佢食(因為個人勁鍾意食cheese

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-20 09:15 PM 發表 查看引用來源

我整過豆腐cheesecake 同 blueberry cheesecake俾佢食(因為個人勁鍾意食cheese

會唔會落多咗糖,定佢唔好甜呀?

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-20 09:18 PM 發表 查看引用來源

會唔會落多咗糖,定佢唔好甜呀?
我整左2件,佢食左一件,剩左個一件我俾左我同事食,個同事話ok。
我問佢想食咩,佢既要求淨係唔肥唔食,其他我咩都唔知

今日依舊上游水堂,我個個系本身得3個人修呢一科,而家個個都話退,搞到我都想退。因為要另外俾錢,計番港幣,平均係香港公共游泳池既成人價。但個教授同我講,佢分3級,我係最高個級,如果我繼續修,考試會好高分,叫我唔好退。
好矛盾,唔知退唔退好

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-21 02:36 PM 發表 查看引用來源
今日依舊上游水堂,我個個系本身得3個人修呢一科,而家個個都話退,搞到我都想退。因為要另外俾錢,計番港幣,平均係香港公共游泳池既成人價。但個教授同我講,佢分3級,我係最高個級,如果我繼續修,考試會好高分, ...
唔明點解你係最高級

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-21 02:38 PM 發表 查看引用來源

唔明點解你係最高級
因為我識游
佢今個學期教蛙式
我想講唔知係佢地太廢定點,我已經唔同女仔比,我去左男仔既水道游,我等前面個男仔游左1/3個池先游,結果到半池就追到佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆