上一頁下一頁
發新話題

人妻人夫交往日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  151.0k

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-9-2 04:45 PM 發表 查看引用來源

我自己又冇出post需要
只可以話自己高估咗自己
原來真心付出過嘅時候
要放低一個人真係好難
無錯,因為我都係一個從唔敢付出,到真心付出的人,所以我好明白你嘅感覺,當要我放低佢真係好難,宜家每當想起佢對我講過嘅說話,做過嘅事情,一幅又一幅咁浮現眼前,眼淚就不禁再湧出來。

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-9-2 04:56 PM 發表 查看引用來源

朋友我有好多

成件事太突然
雖然明知我同佢冇可能名正言順一齊
但亦無預期過會無疾而終
佢唔愛你了...

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2014-9-2 04:57 PM 發表 查看引用來源

無錯,因為我都係一個從唔敢付出,到真心付出的人,所以我好明白你嘅感覺,當要我放低佢真係好難,宜家每當想起佢對我講過嘅說話,做過嘅事情,一幅又一幅咁浮現眼前,眼淚就不禁再湧出來。
...
我依家每次坐車經過佢屋企都唔敢抬高頭
淨係dup低頭mei埋眼聽歌
引用:
原帖由  於 2014-9-2 04:58 PM 發表 查看引用來源
佢唔愛你了...
到而家我都仲未太接受到

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-9-2 05:03 PM 發表 查看引用來源

我依家每次坐車經過佢屋企都唔敢抬高頭
淨係dup低頭mei埋眼聽歌

到而家我都仲未太接受到
唯有時間可以沖淡一切...算了吧.

我未夠分,回覆唔到pm呀!

我當時日日喊,行過一齊去過嘅地方又喊,沖涼諗起又喊…………最後佢過咗一年打咗個電話比我,我當時都有喊住同佢傾,佢講咗好多嘢,送咗首「安靜」比我,我哋好和平咁分開,而家回想係會傻笑,去返以前去過嘅地方係會甜笑,我不是說我忘記了佢,畢竟曾深愛過,但佢已放在我心底心處,是一段美好的回憶,這樣我才覺得自己真正放下了
引用:
原帖由 GiveUpme 於 2014-9-2 04:57 PM 發表 查看引用來源

...

引用:
原帖由 JSSWF 於 2014-9-2 05:18 PM 發表 查看引用來源
我當時日日喊,行過一齊去過嘅地方又喊,沖涼諗起又喊…………最後佢過咗一年打咗個電話比我,我當時都有喊住同佢傾,佢講咗好多嘢,送咗首「安靜」比我,我哋好和平咁分 ...
希望我可以快啲有咁嘅修行去到你嘅境界
引用:
原帖由  於 2014-9-2 05:10 PM 發表 查看引用來源
唯有時間可以沖淡一切...算了吧.
yep
i can just let it fade away as time goes by冇乜其他嘢我做得到

引用:
原帖由 JSSWF 於 2014-9-2 05:18 PM 發表 查看引用來源
我當時日日喊,行過一齊去過嘅地方又喊,沖涼諗起又喊…………最後佢過咗一年打咗個電話比我,我當時都有喊住同佢傾,佢講咗好多嘢,送咗首「安靜」比我,我哋好和平咁分 ...
由喊到笑…是一個經歷…和平散去…記住大家有過的甜蜜

只剩下鋼琴陪我彈了一天
睡著的大提琴 安靜的舊舊的

我想你已表現的非常明白
我懂我也知道 你沒有捨不得

你說你也會難過我不相信
牽著你陪著我 也只是曾經
希望他是真的比我還要愛你
我才會逼自己離開

你要我說多難堪 我根本不想分開
為什麼還要我用微笑來帶過
我沒有這種天份 包容你也接受他
不用擔心的太多 我會一直好好過
你已經遠遠離開 我也會慢慢走開
為什麼我連分開都遷就著你
我真的沒有天份 安靜的沒這麼快
我會學著放棄你 是因為我太愛你

呢度D師兄姐好好人又好好傾,我未試過有sp,sL,但都被呢個post吸引入來吹水,平時我有入引板睇,但好小加入吹水,我都支持大家放低傷痛,努力面對新一天。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆