上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.6k

靚仔:
2014 新年快樂!
快d出d更加精彩嘅片段!

你都好經驗豐富喎
多國女人都玩過, 又有SM又有天體

Wa。 ching so king。see see sin。

引用:
原帖由 永不言敗首領 於 2014-1-1 01:45 AM 發表 查看引用來源
靚仔:
2014 新年快樂!
快d出d更加精彩嘅片段!
首領:
祝馬年進步!行大運!  :smile_46:

引用:
原帖由 katharine.312 於 2014-1-1 10:41 AM 發表 查看引用來源
你都好經驗豐富喎
多國女人都玩過, 又有SM又有天體
唔係玩!
係大家happy!:smile_04:

引用:
原帖由 yinhofooty 於 2014-1-1 12:49 PM 發表 查看引用來源
Wa。 ching so king。see see sin。
但係d女成日話,我條9比佢地玩緊果陣,個樣好女人!:smile_o05:

新年比班三唔識七既OL剝光豬打飛機

2014年1月2日(星期四)
咸濕日記
地點:香港 (我個辦公房)
(第一篇即日寫既咸濕日記)

Handsome ! 有幾個靚女係Reception, 揾你Wo!

吓!都成5點幾,我收工架喇!
乜野人黎架,有冇話揾我乜事呀!

佢地話係我地樓上果間賣化妝品公司嘅職員,揾你係有d重要野傾!

咁都得?佢地有幾多人呀?

4個靚女!

咁唔該你帶佢地入黎啦!

Hello!4位小姐!
Oh!我認得你地啦!
呢輪我搭lift個陣,你地都眼甘甘咁望住我!
係喇!係喇!就係好似而家咁-----笑晒!
唔知揾我做乜呢?

哈哈哈!亞May你同佢講啦!,

唔制呀!咁核凸!
D相係Sophie攞反黎!
Sophie講最好呀!

嘩!小姐!你地行咁埋!
我又聞到你地d香水味喇!
係唔係你地公司代理架!好Sexy好香!
其實日日搭lift果陣,你地迫哂埋我道,我都聞到呢陣香水味,真係有d暈暈地架!

我有個女仔朋友比咗呢d相我欣賞!
佢話係佢學藝術攝影果陣影既,佢話個男模條野好勁、身材正同好靚仔!
我唔信,佢贏咗我一餐晩飯,送咗呢d相比我!張張都5A咁大,睇得個裸體好鬼清楚嫁!

有日Sophie囉呢d相反公司比我地睇,我地一睇就認得係你!

Sophie新黎嫁,所以當時並冇見過你!

呵!所以最近我覺得奇怪點解會有幾個咸濕妹,係個lift到非禮我啦!

係Karen嘅計劃!

佢話要測試下你嘅定力!

喂!Canny! 係你話睇咗d相之後失眠!
我知你想咸濕佢,我先正提出方法,等你同夢中情人有身體接觸!

Oh! 我認得喇!
就係你呢位Canny小姐搭lift果陣用Pat Pat磨我條9!
呀!另外呢幾位都有將個胸部唔覺意咁壓埋我道!

唔講啦!不如講下今日我地黎揾你嘅目的啦!

不如大家坐低喺梳化到傾啦!好嗎4位小姐!

Handsome先生,張梳化咁大,你坐中間啦!

嘩!Karen不愧美男殺手!

Canny!妳米咁多口水,坐佢果邊啦!
亞May同Sophie坐地毯對住佢!
大家親熱d!

哈哈哈!Sophie將你d靚相,一張一張用膠紙連接好,可以一次過打開睇哂!
亞May同Sophie!你地打開佢,等大家一齊欣賞!

唉呀!佢面紅呀!

嘻嘻嘻!人地女仔先擺咁嘅po士,佢咁斯文都擺出黎比人影哂!

其實你地黎揾我嘅目的,係想非禮我,我明白啦!

嗱!你兩隻手攬住我地!
係喇!一邊一個!

唉呀!佢揸我Lin Lin呀!

哈哈哈!佢一手揸一個Lin!
我用手機影低咗喇!

呵呵!加埋佢d核凸相,人地只會話你非禮我地咋!

哈哈!冇人會相信其實係我地上門非禮你!

咁你地想點呢?

首先,我地想了解你!

係呀!我地想同你做friend!

之後呢?

唔洗心急,我地有哂計劃嫁喇!

你點解會比d女人影d咁鬼核凸嘅相嫁?

果次係替工!
點知做咗裸模!

但係人地d裸模,條野唔會好似do緊野咁個Wo!

我未試過,冇心理準備!

但係你個樣好鬼咸濕!

係呀!好似好enjoy咁!

因為d女人同我擺pose!
又因為忽然間比班淫笑歡呼嘅咸濕妹睇哂自己嘅肉體!

哦!佢地出手同你細佬擺po士!

即係非禮你!

咁你逆來順受?

我有反抗,但係太遲,條野一下比個導師小姐揸住咗!

嘻嘻!原來望下你,同你4目相投,再望下你扯行條細佬、冇3著、叫哂救命嘅祼照,同淨睇d相,完全唔同嫁!

咦!咸濕妹黎嫁!隻手重乘機揸揸佢條腸!

嘻嘻!格住條衭揸落去佢條野道,都感覺到好粗好長好硬同個9頭好鬼大嫁!

係喇!我地今次黎揾你主要其實有兩點!

唉呀!唉呀!揸得好舒服!
邊兩點呀?

哈哈哈!第二點要完成咗第一點先正可以提出!

唉!唉!快d講啦!
呢位妹妹仔針對我條野黎搞!
好敏感好肉酸呀!

哈哈哈哈!

喂喂喂!你笑住咁除我條衭!

嘩嘩!條細佬好大條呀!

哎呀!好紅啊!果個大9頭!

唔洗格住條衭,一揸!
嘩!好熱!好嫩!好滑!好硬!
好好玩呀!

嘻嘻!等我都玩玩!
唉呀!好勁呀!

到我啦!
我輕輕劣下佢!

啊唷!呀!呀!唔好!

哇哇!你地睇下!
佢個様好淫!好靚仔呀!

同佢除哂d衫,睇下佢冇衫著嘅様!

嘩嘩!好吸引!

好大隻!

肌肉發達!

摸摸!好彈手!

人又靚仔!

不過最好笑係比人玩住條9果陣,個表情好女人呀!

好!等我搞搞佢呢條大9!
大力chok、chok!
有冇反應呀?
睇!睇!

噢!出緊d奶啦!

好白!

好傑!

好多!

好核凸呀!

好嘢!我影哂玩到佢射精嘅過程喇!

好啦!第二點係我地要你做我地嘅裸模同sp!

係呀!我地重有幾個死黨未黎!

下次再約你!
今日玩住咁多先!
我囉左你既卡片!

聽日會call你,約你禮拜日黎我地果個私家Party!

到時會好好玩嫁!

你要空出禮拜日比我地呀!

拜拜喇!
See you!
再見啦!
Bye Bye!
Will call you tomorrow!

比佢地吹撚漲!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2014-1-3 12:46 AM 發表 查看引用來源
咸濕日記

Handsome ! 有幾個靚女係Reception, 揾你Wo!

乜野人黎架,有冇話揾我 ...
無啦啦都會有女非禮你!
幾時比我非禮下你姐?

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2014-1-3 12:46 AM 發表 查看引用來源
咸濕日記

乜野人黎架,有冇話揾我 ...
這些機會永遠只有你的:smile_o08::smile_o03:

引用:
原帖由 sexyangle54 於 2014-1-3 03:27 AM 發表 查看引用來源

無啦啦都會有女非禮你!
幾時比我非禮下你姐?
非禮我非禮我:smile_o05:不過size可能得一半:smile_43::smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆