上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.2k

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 01:56 PM 發表 查看引用來源

我代寫都得架,d 屌屌插插嘅嘢我最拿手 ga la. :smile_o01: :smile_o01:
你專心寫你個d, 大把人等緊

引用:
原帖由 oneoneman 於 2011-8-1 02:14 PM 發表 查看引用來源
你專心寫你個d, 大把人等緊
我啲好cheap ga ja, 連我都係boss姐姐fans就知我唔係佢嗰皮啦!:smile_o03:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 02:28 PM 發表 查看引用來源

我啲好cheap ga ja, 連我都係boss姐姐fans就知我唔係佢嗰皮啦!:smile_o03:
你都有捧場客既

引用:
原帖由 oneoneman 於 2011-8-1 02:29 PM 發表 查看引用來源
你都有捧場客既
痴線架,人地姐姐40幾萬人次架!我連佢十分之一都冇呀!不過姐姐寫d嘢真係好吸引。:smile_o05:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 02:37 PM 發表 查看引用來源

痴線架,人地姐姐40幾萬人次架!我連佢十分之一都冇呀!不過姐姐寫d嘢真係好吸引。:smile_o05:
我賣哂口乖都唔受:smile_27:

引用:
原帖由 oneoneman 於 2011-8-1 02:38 PM 發表 查看引用來源
我賣哂口乖都唔受:smile_27:
唔啋你,去扑嘢,唔係,係做嘢。886!:smile_o01:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 02:40 PM 發表 查看引用來源

唔啋你,去扑嘢,唔係,係做嘢。886!:smile_o01:
出力d,唔係,係努力D

終於追看完,努力加油,成功在笑

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 02:37 PM 發表 查看引用來源

你想寫好野呀,好易的姐~
你做多D唔同方式的愛,咁咪有多D唔同的野寫囉:smile_40:

引用:
原帖由 我恨無情 於 2011-8-1 09:52 PM 發表 查看引用來源

你想寫好野呀,好易的姐~
你做多D唔同方式的愛,咁咪有多D唔同的野寫囉:smile_40:
哇!我又3p,又口爆,又乜又7,又post相都唔夠boss姐姐十分一,嗚~~~:') :') 不過人地真係好pure, 好romantic!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆