上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.1k

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-8 06:33 AM 發表 查看引用來源
唔開心中....係道喊中..嗚>_<

咩事一早就咁呀...

引用:
原帖由 超級肥中女 於 2011-1-8 06:46 AM 發表 查看引用來源

咩事一早就咁呀...
因為我一早訓左...四點起几身...直到六點几

後來我同個衰佬一齊訓

我攪佢腸腸...但佢話太累同太凍應該唔識射喎

日日都話凍....我咪唔彩佢...但我知佢有打飛機羅前晚

咁叫射唔出咩.....我頂....飛機就識打...我就唔餵...:smile_o02:

咁我去偷食...咪話我淫蕩羅...........:smile_o03:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-8 09:49 AM 發表 查看引用來源

因為我一早訓左...四點起几身...直到六點几

後來我同個衰佬一齊訓

我攪佢腸腸...但佢話太累同太凍應該唔識射喎

日日都話凍....我咪唔彩佢...但我知佢有打飛機羅前晚

咁叫射唔出咩.....我頂....飛機就 ...
早晨,自我安慰,包融他吧!

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-1-8 09:55 AM 發表 查看引用來源

早晨,自我安慰,包融他吧!
我點做唔洗你教...咪再出現我個post:smile_o02:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-8 10:01 AM 發表 查看引用來源

我點做唔洗你教...咪再出現我個post:smile_o02:
我講的只是個人觀點,唔o岩聽就當我無講過。
你既然要咁講,886!  God bless U !

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-8 10:01 AM 發表 查看引用來源

唔好火, 冷靜d...:smile_o06:

細妹今日有無街街去呀?

凍凍喎, 要著夠衫呀!!:smile_o06:

唔緊要,仲有我!!!!

你D相好正呀, 貼多D啦...

預告:
大妹就快又有噴血作品:smile_47: :smile_47: :smile_03:

請大家拭目以待:smile_46: :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆