上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.7k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-5 05:39 PM 發表
其實龍E生係一個好人,雖然未結婚相信佢亦不會太快結婚還未真正了解婚姻生活,不過分析亦好透澈,佢總係苦口婆心,所謂令教人打仔莫教人分妻,
唔好誤會,我唔係話龍虎兄講錯,只不過有D似行外教行內,佢講既道理我都明,只係差少少經驗.
我睇左佢不少post,佢唔只好人,仲好淫

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-5 05:39 PM 發表 查看引用來源
其實龍E生係一個好人,雖然未結婚相信佢亦不會太快結婚還未真正了解婚姻生活,不過分析亦好透澈,佢總係苦口婆心,所謂令教人打仔莫教人分妻,
多謝你的讚賞,我未結過婚,要討論婚姻生活,我當然未夠班,但我只想各位已婚的師兄嘗試用較正面,積極同樂觀的態度去面對現在的婚姻生活,既然一切已成事實或定局,因為你們為了子女而不會離婚,那倒不如將現實改變一下,大家盡量溝通下,你們跟妻兒還有很漫長的路要走,如果選擇逃避的話,往後的日子會好難過啊,積極點面對和解決問題才是上策呢...

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-5 05:52 PM 發表 查看引用來源

唔好誤會,我唔係話龍虎兄講錯,只不過有D似行外教行內,佢講既道理我都明,只係差少少經驗.
我明白的,我很樂意聽取不同的意見啊:smile_35:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-5 17:52 發表 查看引用來源

係佢有排淫 3P又未試過 4P又未試過 一打4又未試過 佢個啲叫交易都未達到淫階段

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-5 18:06 發表 查看引用來源

多謝你的讚賞,我未結過婚,要討論婚姻生活,我當然未夠班,但我只想各位已婚的師兄嘗試用較正面,積極同樂觀的態度去面對現在的婚姻生活,既然一切已成事實或定局,因為你們為了子女而不會離婚,那倒不如將現實 ...
龍E生,,好耐以前看過一則短文,看後真係有点傷感,〔有個家庭父母和兩個女,父親去世,兩個女幫佢父親選了骨灰位,然後同佢阿媽講,不如買埋老豆隔離,將來阿媽你米可以又跟老豆在一起囉,佢阿媽聽後黑起塊面,然後对住兩個女講(哼对住佢四五十年都受夠,死咗仲要对住佢)兩個女到這一刻才知佢阿媽過去個几十年为咗佢地兩個才勉強撐落落去]所以龍E生你睇到一家大細行街,其實背後佢地点样真係唔知,要經營一段婚姻真係唔易:smile_38: 你搵到個深爱就要珍惜呀:smile_38:

好啦,呢度係講沉女溝女:smile_38: y仔快啲出報告呀:smile_38: 3V你跟韶關妺呢:smile_38: 龍E生你又沉下先:smile_38: 有冇啲新個案呀:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-5 06:21 PM 發表 查看引用來源
係佢有排淫 3P又未試過 4P又未試過 一打4又未試過 佢個啲叫交易都未達到淫階段
sorry,我諗我講錯野喇:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-5 06:11 PM 發表 查看引用來源

我明白的,我很樂意聽取不同的意見啊:smile_35:
龍虎兄,你是最巧的:smile_o12:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-5 06:51 PM 發表 查看引用來源
好啦,呢度係講沉女溝女:smile_38: y仔快啲出報告呀:smile_38: 3V你跟韶關妺呢:smile_38: 龍E生你又沉下先:smile_38: 有冇啲新個案呀:smile_38:
依幾多年黎我沉左幾個喇,而家等人地沉我

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-5 01:20 PM 發表 查看引用來源

你最近心情是否不大好呀,煩緊太陽油牙:smile_o10:
最近心情確實有點不佳,但不會關佢事佢並未有足夠影响力,可能生活太平淡所致,每日營營役役沒有一點驚喜.  也許轉頭又會眉飛色舞....沒事的,多謝關心.:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆