上一頁下一頁
發新話題

R's 9月牛一月大party~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第五版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.6k

引用:
原帖由 34304 於 2009-9-4 11:29 發表 查看引用來源

拔, 我想跟你上去消費喎 :smile_38:
真定假..我都未有著落:smile_13:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-4 12:58 PM 發表 查看引用來源

34郎食午餐未呀?
win 兄午好 :smile_o15:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-9-4 12:20 發表 查看引用來源
終於搵到 R 果日話俾人向超版 complain 個 post 了

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10502769&extra=page%3D1
佢好像入黎要話要報團..但無人理佢..:smile_45:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-4 01:31 PM 發表 查看引用來源

真定假..我都未有著落:smile_13:
我都未知, 明日下午有野做, 唔知幾點閃得 :smile_o06:

引用:
原帖由 34304 於 2009-9-4 13:46 發表 查看引用來源

我都未知, 明日下午有野做, 唔知幾點閃得 :smile_o06:
電聯啦...:smile_38:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-4 01:45 PM 發表 查看引用來源

佢好像入黎要話要報團..但無人理佢..:smile_45:
唔係呀嗎,係唔係我o地太fd佢join唔到一齊吹水,佢就咁對團長呀???

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-9-4 14:03 發表 查看引用來源

唔係呀嗎,係唔係我o地太fd佢join唔到一齊吹水,佢就咁對團長呀???
我寄得佢入過黎...:smile_45:

似乎大家起依個禮拜都留港喎...

引用:
原帖由 TCLHK 於 4/9/2009 02:04 PM 發表 查看引用來源

我寄得佢入過黎...:smile_45:
我都寄得佢果個阿"Ryu"相:smile_14:

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-9-4 14:05 發表 查看引用來源
似乎大家起依個禮拜都留港喎...
未必..我正努力中:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆