上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 10:49 PM 發表 查看引用來源
p95
afoolwalker:哈哈~赤狼哥真係幾ok~哈哈~
Matthew1991314:太多人啦~好煩呀嗎~哈哈~
p96
Vanlic:車~假既~你都唔係掛住我… 我嬲呀~
意圖不軌:係又點,唔係又點先?? 哈哈~ 有咩特別野呀~ ...
原來係一個不能說嘅咪咪..OK
afoolwalker又入黎蝦我囉...重淫詩話我野戰嘅天王行TIM啊

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 10:49 PM 發表
p95
afoolwalker:哈哈~赤狼哥真係幾ok~哈哈~
Matthew1991314:太多人啦~好煩呀嗎~哈哈~
p96
Vanlic:車~假既~你都唔係掛住我… 我嬲呀~
意圖不軌:係又點,唔係又點先?? 哈哈~ 有咩特別野呀~ ...
珍珠都冇咁真呀.....
我點解要講大話呃你 XD

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 10:49 PM 發表 查看引用來源

意圖不軌:我唔太明你講乜既…
理解力高底問題:smile_30:

我有睇啦,只不過我未可以pm你又唔可以mxn咪唔回你問題住

引用:
原帖由 赤狼 於 2009-7-31 10:51 PM 發表 查看引用來源

好啦好啦..唔夠你串啊...詩你都吟埋重邊夠你玩姐:')
樓主大人:smile_38:

我一心一意稱讚狼大哥,支持佢,欣賞佢!   但係........! 佢......佢....竟然話我inch佢:smile_22:

你話係咪好心著劈呀:smile_22:    天啊!.......... 樓主大人呻淵呀:smile_38:

我去訓覺先啦
goodnight Katkat
各位晚安~~~~~~~~

1.幾多歲or等多幾耐結婚??<~~~over 30,因為30前係博殺期
2.婚禮係點既呢?? 大排延席or小型婚宴??<~~~只請最close既朋友,親友去日本/hawaii小島教堂仔~
3.生幾多個小朋友呢??1(最好係仔)
4.結婚之後,過2人世界住or同屋企人住呢??2人世界

good night Vanlic!

C.c.我又要開始我既工作啦!夜d見啦!

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-31 11:00 PM 發表 查看引用來源

樓主大人:smile_38:

我一心一意稱讚狼大哥,支持佢,欣賞佢!   但係........! 佢......佢....竟然話我inch佢:smile_22:

你話係咪好心著狼劈呀:smile_22:    天啊!.......... 樓主大人呻淵呀:smile_38:
你...居然!!!我地情如手足,肝膽相照...
你...居然..反轉豬肚就係...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆