上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.0k

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-10 06:06 PM 發表 查看引用來源

你覺得我好小氣咩....傻豬黎既....
就係唔小氣先叫你入組!:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-10 06:06 PM 發表 查看引用來源

組員職責之一係同組長包底麻, 呵呵 ...
都係好提議喎:smile_14: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-7-10 06:09 PM 發表 查看引用來源

都係好提議喎:smile_14: :smile_30: :smile_30:
你貴為組長一定要有 d 尊利啦

咁快吹到97頁啦~~

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-10 06:10 PM 發表 查看引用來源

你貴為組長一定要有 d 尊利啦
我都會盡力照顧我d組員既!:smile_34: :smile_34:

又話打咩大風,剩係discuss唔計其他網都3,4團常平,2,3團深圳la

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-7-10 06:31 PM 發表 查看引用來源
又話打咩大風,剩係discuss唔計其他網都3,4團常平,2,3團深圳la
深圳真係打風喎!:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-7-10 06:34 PM 發表 查看引用來源

深圳真係打風喎!:smile_13: :smile_13:
深圳係,但係主力打吸毒多d,反而打黃色事業係做樣,做陪襯

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-7-10 06:36 PM 發表 查看引用來源

深圳係,但係主力打吸毒多d,反而打黃色事業係做樣,做陪襯
都掃黃架!我有個識左好多年既媽咪都叫我唔好上去玩住呀!:smile_39: :smile_42:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-7-10 06:38 PM 發表 查看引用來源

都掃黃架!我有個識左好多年既媽咪都叫我唔好上去玩住呀!:smile_39: :smile_42:
係呀....好多都自動放假~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆