上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 37)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.5k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-4 03:24 AM 發表 查看引用來源
我都係咁話~~~:smile_o01:
其實我一早都眼訓架,不過見剩返幾頁先爆就捱埋落去咋

引用:
原帖由 蛋Tart 於 4/7/2009 03:23 發表 查看引用來源

我好好有誠意:smile_o06:.我样子幾好.我性格坦白.
俾張相嚟睇吓先啦~:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-4 03:26 AM 發表 查看引用來源
我又唔係愛你~:smile_o11:
你唔愛我即係唔愛媽咪啦..........:smile_o03:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-7-4 03:23 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 我既說話佢敢唔聽??:smile_o02:
要BB自愿先得.格硬迫就唔好了.

引用:
原帖由 josephinelai629 於 4/7/2009 03:25 發表 查看引用來源

:smile_03: :smile_03: 咁熟既??句說話~:smile_03: :smile_03:
:smile_o01: 係咩..邊樹聽過呀~:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 4/7/2009 03:28 發表 查看引用來源
其實我一早都眼訓架,不過見剩返幾頁先爆就捱埋落去咋
我應該好快...之後再幫你~~:smile_o12:

等我出力推幫你手推埋去啦

引用:
原帖由 有客到 於 2009-7-4 03:26 AM 發表 查看引用來源

媽咪乜你都咁講架..........:smile_o03:
佢話佢樣子幾好啵

引用:
原帖由 有客到 於 4/7/2009 03:29 發表 查看引用來源

唔愛我即係唔愛媽咪啦..........:smile_o03:
如果要靠呢個關係先愛到奸妃...:smile_o05: 咁我唯有愛埋你囉~:smile_o08:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-4 03:30 AM 發表 查看引用來源
我應該好快...之後再幫你~~:smile_o12:
我果邊無端端好似停頓左咁呀
真係好兄弟喇:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆