上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈絞

收藏  |  訂閱
1.5k  33.0k

引用:
原帖由 damimi 於 2009-6-1 11:44 PM 發表

個小器鬼先唔會對我咁好呀
下晝俾我踢爆左佢出去溝女咋
即刻唔鬼睬我,跟住閃人著左草喇.......:') :')
最後咪又會屎番黎搵里~~
自己開冷氣, 記字留番張電費單比佢:smile_34: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-6-1 11:45 PM 發表
仲有3個字聽日喇
係喎~~ 但係佢未吹乾個頭喎~~

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-6-1 23:47 發表 查看引用來源

夜晚唔可以一次過訓超過4個鐘.........係辛苦架啦~~ :smile_35:
里都預左, 見字佢大, 又另一個心情
係............ 好得意
本來得果半米長
而家去到心口既感覺

到而家都一樣係覺得........好頂心頂肺,:smile_o11:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-6-1 11:45 PM 發表

of cause   
想食士蕉炒魷~~:smile_o04:   你返夜班, 就可能得ga~~ :smile_o01:

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-6-1 23:45 發表 查看引用來源
臨訓入一入:smile_o10: :smile_43:
咪走呀,埋黎俾我咬番兩啖先
肚仔餓呀,

引用:
原帖由 damimi 於 2009-6-1 11:45 PM 發表

我輸左,你同我用晒包pampers 喎,kaka
咁好對佢~~:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-6-1 11:45 PM 發表
臨訓入一入:smile_o10: :smile_43:
88~~ sweet dream~~:smile_o07:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-6-1 23:49 發表 查看引用來源

最後咪又會屎番黎搵里~~
自己開冷氣, 記字留番張電費單比佢:smile_34: :smile_30: :smile_30:
留番張visa既月結單俾佢我會開心d喎,:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-6-1 11:45 PM 發表 查看引用來源

of cause   
我都係車到訓

引用:
原帖由 damimi 於 2009-6-1 11:35 PM 發表 查看引用來源

未喎...........照左3次都睇唔到
唔照啦

反正下星期醫院都會照多次,到時咪豬囉

點丫,要唔要開個盤口玩下添呀,:smile_o11:
估乜鬼wor...你中意b...禾梗係話係b啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆