上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  32.9k

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-6-5 11:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 我無打算陪佢呀!因為真係太累了,水浸完就同周公子談情…
我就黎唔得架啦..........

你頂上好d.............:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-6-5 11:40 PM 發表 查看引用來源

我以前都好酒嫁…現在少左飲啦…
樓主, 你有對手啦 !

代樓主問 :  你幾時得閒...........:smile_o05:

引用:
原帖由 lemontree07 於 5/6/2009 11:20 PM 發表 查看引用來源

你知你啦..................打得咁...............

...................我會等到:smile_o16:
哈哈~明讚暗串緊樓主打字慢喎......

閃返自己間舖先啦..............:smile_o07:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-5 11:45 PM 發表 查看引用來源

哈哈~明讚暗串緊樓主打字慢喎......
靚女, 你到黎埋就好啦,

樓主等左你地好耐,

就黎'知珠網'都出埋黎啦 !

我係小人, 所以成日亂講野,

你地慢講慢講啦, 小人告辭啦 ! :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-5 11:37 PM 發表 查看引用來源

佢話同我談情呀:smile_o05:
吓…吓…乜我約左你咩…唔係另一位"周公"子咩!咁我要問下個助手點攪啦…:smile_o03:

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-6-5 11:49 PM 發表 查看引用來源

吓…吓…乜我約左你咩…唔係另一位"周公"子咩!咁我要問下個助手點攪啦…:smile_o03:
明白, 咁麻煩妳慢慢等下樓主...........

我瞓先啦, 88 :smile_15: :smile_15: :smile_15:

sorry,出左去做嘢,吾好意思:smile_o06:

好,無晒人,拉閘bye bye:smile_o07:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-6 12:10 AM 發表 查看引用來源
sorry,出左去做嘢,吾好意思:smile_o06:
周公子,你去左邊到滾呀?:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆