上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-8 11:51 AM 發表 查看引用來源

好丫~
你快D習低添丫~ 以免又唔得啦~ :025:

乜【比人串】 = 【比人蝦】架咩~

請大家為小白評評理~!! :023: :023: :023:
我唔知,總之有人同我講話比人吋,比人蝦,我就會記得呢句格勒~~:096:

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-8 11:54 AM 發表 查看引用來源

妳講咩[ 會長黑長]呀?:030:
打錯字姐~ :025:
改番啦~ :097:

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-8 11:55 AM 發表 查看引用來源

我唔知,總之有人同我講話比人吋,比人蝦,我就會記得呢句格勒~~:096:
:029: :029: :029:

好眼訓~~~~~ :028: :028: :028:

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-8 11:31 AM 發表 查看引用來源

哈,好難想像妳黑左既情況,哈,應該會實DD。:036:
我都知我豆腐~~所以我先想晒下~~~
變做朱古力豆腐~~~呵~

唉~~忙到p路,飯都無得食

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-8 02:35 PM 發表 查看引用來源

我都知我豆腐~~所以我先想晒下~~~
變做朱古力豆腐~~~呵~

唉~~忙到p路,飯都無得食
又無飯食丫~ :028: :028:
食D餅餅啦~ :023: :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-8 02:36 PM 發表 查看引用來源

又無飯食丫~ :028: :028:
食D餅餅啦~ :023: :023:
一陣坐車食

在公司食緊椰汁芋頭湯汍 :122:

我都好肚餓..到而家都未食野...

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-8 11:26 AM 發表 查看引用來源

嗯,抄多個人名先:025: ,支持嘎嗎,掂晒喇。 :096:
做咩要虾小白同我波:029: ~~
(唔好做copycat抄小白個句呀:046: )~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆