上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 03:38 PM 發表

你係得既...:131: :036: ...
多謝,我好彩姐...:122:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-9 03:39 PM 發表
AA:

WANT SEE YOU WIN MORE
多謝,我都希望你又嬴多多多...:036:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:39 PM 發表

我地賫組合如果係買孖寶就肥仔....:096:
係囉,買Q好鬼難中,買W/P收好多場...:023:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 03:29 PM 發表

哈哈...kuskit兄真鬼馬...整個好多人都諗到既問號出黎...:096:
哈哈...好彩過左兩關.... 如果隻問號唔見左就大件事了....:092: :044: :096:

AA:

I buy $20 place jer, but also feel happy, 位置 $30 x2 =60 good good for me, heheheee

aa:

I want buy  喜蓮精彩  place $50, do you agree???, it seem the horse sure win

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 03:43 PM 發表

哈哈...好彩過左兩關.... 如果隻問號唔見左就大件事了....:092: :044: :096:  
哈哈....我今日好樣衰..貼親都唔中...果然唔係重心場次就死梗...哈...:096:

好彩自己一直都冇點買...隻問號應該ok...不過15蚊...:096:

呢場改少少策略,買三重彩「喜蓮精彩」行頭單式馬𠵼拖三隻.....:122:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-9 03:44 PM 發表
AA:

I buy $20 place jer, but also feel happy, 位置 $30 x2 =60 good good for me, heheheee
有得贏都算係好先...我今日到而家為止係負數架...不過全數散注...輸唔瓜...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:46 PM 發表
呢場改少少策略,買三重彩「喜蓮精彩」行頭單式馬𠵼拖三隻.....:122:
Do you think 三重彩 will all be告東尼??

8萬事喜12 121 鄭雨滇 (-2) 告東尼

12喜蓮精彩7 117 柏寶告東尼
13皇帝出巡8 117 列高力告東尼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆