上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.6k

引用:
原帖由 暴風雪影 於 2017-9-26 07:07 PM 發表 查看引用來源
咁就要睇個位朋友有幾多能耐可以某一刻打動你芳心一露香體啦,咁我講既露都係露下tback或者bar,當然同你老公老友你就唔會好露骨啦,但你著短褲緊身衫個種感覺,剩係露少少野比人睇已經好多幻想.
頭先坐喺sofa同佢傾計嗰時我攬住咗個cushion, 我以為個cushion遮住晒安會好安全,所以我貪舒服一隻腳屈埋放咗上sofa到, 另外隻腳就平放喺地下咁坐,所以我對腳擘開晒....點知我見佢對眼唔係好規矩,check一check先知個cushion原來乜都遮唔到...下面中門大開咁俾佢望晒入去,今次明明唔想走光但係都俾佢睇晒 ~_~

既然妳都留意到佢望妳,一於唔換衫,同佢玩下遊戲啦

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-26 19:18 發表 查看引用來源

頭先坐喺sofa同佢傾計嗰時我攬住咗個cushion, 我以為個cushion遮住晒安會好安全,所以我貪舒服一隻腳屈埋放咗上sofa到, 另外隻腳就平放喺地下咁坐,所以我對腳擘開晒....點知我見 ...
你都知你大小姐平時屋企著成點架啦,走光呢家野當食生菜,但專登露反而要諗過度過…因為你顧住老公,如果換著個三唔識七,底底早已失手了,真空飛埋釘。尋求刺激嘛!

面對住甘情景 , 香香仲要對方做柳下惠  ,  非禮勿視 . 第一日已引出對方的本性 ,  快樂人妻在這個星期內一定有不少精彩報告 ... 餓狼的誕生

當然唔换人哋翻来見到你即刻换衫人家點稔會尴尬嘅哦

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-26 05:16 PM 發表 查看引用來源
今朝早做完gym之後返返上樓沖涼,穿返條睡裙就一直留喺屋企沒出過去. 全日自己一個喺屋企敷下mask, 煲下劇,畫下畫咁. 點知忽然間老公個同學見完客返咗來,我沒expect過佢咁早返添.

頭先同佢傾 ...
梗係唔洗換啦

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-26 07:18 PM 發表 查看引用來源

頭先坐喺sofa同佢傾計嗰時我攬住咗個cushion, 我以為個cushion遮住晒安會好安全,所以我貪舒服一隻腳屈埋放咗上sofa到, 另外隻腳就平放喺地下咁坐,所以我對腳擘開晒....點知我見 ...
益晒佢喇

今日一早就俾老公打來嘅電話嘈醒咗,半睡半醒聽到佢話佢喺屋企樓下叫我落去,當時仲未聽得明佢講咩,原來係佢漏咗份文件喺屋企,想我即刻擰落樓下俾佢.....

我即刻衫都唔換,牙都唔刷就起身落樓,點知有人搬屋hold住咗部elevator唔用得,oh my god 點解要晨咁早走去搬屋?? :smile_o02:

搞到我要行樓梯落樓,人哋都未瞓醒,仲要人行咁多層樓梯 想仆死入咩!:smile_o03:

落緊樓梯嘅時候咁啱撞到住我隔離單位嘅X先生拖住佢上咗年紀嘅媽媽上緊來,X先生媽咪已經85歲所以行動已經唔係好方便,仲要佢上咁多層樓梯真係好陰公 :smile_39:

我一見到佢哋喺下面上緊來我就即刻停底,等佢哋上晒來我先再落去因為費事迫親婆婆. X先生望上來見到我之後唔知做咩,呆咗幾秒鐘先識得同我打招呼

當時佢哋喺樓梯底,我喺樓梯頂到等,X先生同佢媽咪行得好慢,佢因為扶住個婆婆所以行得慢我可以理解,但係我唔明嘅係,點解X先生一路上來,係望住我而唔係望住條樓梯? 佢唔驚唔小心仆親婆婆架咩?

直到佢哋差唔多上到來,大家距離接近咗我先睇清楚X先生嘅視線係望住我下身嘅位置,我先realized我仲穿住我當裙咁穿來瞓覺嗰件oversized tshirt.....X先生喺樓梯底一路行上來嘅話,佢個角度應該咩都俾佢睇晒,唔怪得之佢連地下都唔望,淨係識得望住我啦.........

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-27 09:19 發表 查看引用來源
今日一早就俾老公打來嘅電話嘈醒咗,半睡半醒聽到佢話佢喺屋企樓下叫我落去,當時仲未聽得明佢講咩,原來係佢漏咗份文件喺屋企,想我即刻擰落樓下俾佢.....

我即刻衫都唔換,牙都唔刷就起 ...
著短褲加緊身衫

引死鄰居啦... 不如你借d意去探下老人家... 比d機會人睇真d!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆