上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 aapmpm 於 2012-6-2 06:23 PM 發表 查看引用來源
咁即係大頭仔有冇人奶?
有!自己買的那支!

引用:
原帖由 狂炎西 於 2012-6-2 11:50 PM 發表 查看引用來源
沈捷 5會 利用竹簡 幫阿叔 吊 d少女  自己再殺死晒佢地
這個‥‥‥:smile_35:

引用:
原帖由 spk043001 於 2012-6-3 12:31 AM 發表 查看引用來源
THANKS FOR SHARING

‥‥‥

引用:
原帖由 四眼雞 於 2012-6-3 02:29 AM 發表 查看引用來源
:smile_38: 『劉金發』的作品則繼續在香討區裏連載,逢星期三、六更新作品,於是『大頭仔』每星期三、六都上網追看他的作品,他覺得呢條劉金發寫既嘢,古靈精怪,鹹濕之中又蘊藏著很多道理!很特別,是『非一般 ...
‥‥‥

這個劉金發不用上班的嗎?有咁多時間寫鹹濕小說!大頭仔心裏想。
唔止佢,我都係咁諗法~

引用:
原帖由 懶散 於 2012-6-3 11:32 AM 發表 查看引用來源
這個劉金發不用上班的嗎?有咁多時間寫鹹濕小說!大頭仔心裏想。
唔止佢,我都係咁諗法~
這個劉金發是要上班的!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-6-3 01:04 PM 發表 查看引用來源

這個劉金發是要上班的!
故事入面果個要番工架?好似係校工?
真實果個我當然唔知啦~
真係非一般的色文:smile_o12:

引用:
原帖由 MNA油 於 2012-6-3 02:15 PM 發表 查看引用來源

故事入面果個要番工架?好似係校工?
真實果個我當然唔知啦~
真係非一般的色文:smile_o12:
係私家偵探扮校工呀!

Good ... thanks for sharing

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-6-2 09:42 AM 發表 查看引用來源

多謝關心呀!:smile_30:
不過無論如何,今次都要『死頂』!今日凌晨2點起床,貼文貼到8點,現在繼續寫稿,會一直寫到傍晚7點,然後瞓覺,又凌晨2點起床,又再直踩寫到傍晚7點,又瞓覺,又凌晨2點 ...
發哥果然毅力過人,佩服!貼文真係好辛苦,發哥仲要返工,記得同老細講你係香討明星吖!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆