上一頁下一頁
發新話題

R's 9月牛一月大party~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第五版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.6k

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-4 10:34 AM 發表 查看引用來源唔係點叫高手:smile_38:
係啦,皇帝封的京門捕頭“豹子頭” - “高手高手高高手

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-4 10:20 AM 發表 查看引用來源

係呀...今個星期您身在何方呀?:smile_38:
香港:smile_o06:

引用:
原帖由 34304 於 2009-9-4 11:02 發表 查看引用來源

香港:smile_o06:
好呀...留港消費:smile_38:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-4 11:05 AM 發表 查看引用來源

好呀...留港消費:smile_38:
拔, 我想跟你上去消費喎 :smile_38:

終於搵到 R 果日話俾人向超版 complain 個 post 了

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10502769&extra=page%3D1

引用:
原帖由 34304 於 2009-9-4 11:29 AM 發表 查看引用來源

拔, 我想跟你上去消費喎 :smile_38:
今個 weekend 大家都留港消費, 呵呵 ...

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-9-4 12:23 PM 發表 查看引用來源

今個 weekend 大家都留港消費, 呵呵 ...
支持本土經濟 :smile_o12:

引用:
原帖由 34304 於 2009-9-4 12:55 PM 發表 查看引用來源

支持本土經濟 :smile_o12:
34郎食午餐未呀?

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-9-4 12:20 PM 發表 查看引用來源
終於搵到 R 果日話俾人向超版 complain 個 post 了

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10502769&extra=page%3D1
呢個阿龍隨時出波動拳同昇龍拳~小心呀

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-4 12:59 PM 發表 查看引用來源

呢個阿龍隨時出波動拳同昇龍拳~小心呀
e條電車係唔係玩野呀???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆