上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第三版]

收藏  |  訂閱
1.5k  37.4k

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-8 10:04 AM 發表 查看引用來源
今日睇黎無團喎, R 又可以休息了.
我今晚好大機會又會返 cp 了, 無團我都可以休息下了, 呵呵 ....
今晚無團?:smile_o14:
還想上去爬山!!

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-8-8 10:11 AM 發表 查看引用來源

今晚無團?:smile_o14:
還想上去爬山!!
你咪玩 R law, 星期六一般 k 房都一定爆晒o既
如果你地 last minute 先黎報, 真係冇 k 房俾你地玩o架

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-8 10:13 AM 發表 查看引用來源

你咪玩 R law, 星期六一般 k 房都一定爆晒o既
如果你地 last minute 先黎報, 真係冇 k 房俾你地玩o架
我都吾識唱歌,
無k房都無問題,
帶兩個果籃去佢新居探佢,
𠱓下酒飲!:smile_o11:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-8 09:31 AM 發表 查看引用來源

早呀.....BB 今日好返未呀...未就覆多次診清埋啦!!!
好好多了,琴晚比人吹雞去左踢波....哈哈

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-8 11:57 AM 發表 查看引用來源

踢波都得.....咁上去玩波揸波啜波都一定得啦..

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-8-8 11:57 AM 發表 查看引用來源

琴晚上左cp咋掛:smile_o13:

引用:
原帖由 34304 於 2009-8-8 10:06 AM 發表 查看引用來源

習慣早起,想訓晏木d都唔得 :smile_19:
老人家早睡早起身體好呀:smile_o10:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-8-8 03:04 AM 發表 查看引用來源

早抖啦
你又斷片呀??:smile_41:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-8 12:27 PM 發表 查看引用來源

琴晚上左cp咋掛:smile_o13:
係香港呀!!!!

嘩!冇晒人,個個都上咗去玩,等我幫手推啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆