上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

今曰冇開mxn,我仲成曰係個mx 到等你上。。。。。

hey, you're welcome! btw forgot to mention that I'm a sunny type. everyone says that I have a very sunny smile

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-31 10:22 PM 發表 查看引用來源

狼大哥講野越泥越有point了! 再加上你咁有個性既外表,應該好快成為溝女聖手既la!:smile_42:

你仲咁年輕,真係前途無可限量呀:smile_34: 我睇好你架:smile_38:
玩完樓主玩埋我啊死佬:smile_27:
己你不''基''嘅性格,幽默嘅笑話都可以成為新一代C9殺手啦:smile_30: :smile_30:

你好似一個明星咁每曰有一百五十個fans係到等你。。。哈哈,

引用:
原帖由 andyli222 於 2009-7-31 10:44 PM 發表 查看引用來源
你好似一個明星咁每曰有一百五十個fans係到等你。。。哈哈,
一個特殊環境, 出現一個滑稽現象:smile_04:

引用:
原帖由 赤狼 於 2009-7-31 10:38 PM 發表 查看引用來源

玩完樓主玩埋我啊死佬:smile_27:
己你不''基''嘅性格,幽默嘅笑話都可以成為新一代C9殺手啦:smile_30: :smile_30:
咩新一代呀:smile_41:  我老了,雄心壯志早消磨:smile_39: 都是你地young guys既天下了.

你個朵又改得好: 赤狼,赤狼! 泡妞最在行!
                       赤狼,赤狼! 野戰既天王!

p95
afoolwalker:哈哈~赤狼哥真係幾ok~哈哈~
Matthew1991314:太多人啦~好煩呀嗎~哈哈~
p96
Vanlic:車~假既~你都唔係掛住我… 我嬲呀~
意圖不軌:係又點,唔係又點先?? 哈哈~ 有咩特別野呀~? 我有相呀~呵~
rupls:哈哈~咩叫「選都不完」? 書面信又簡體..唔識睇呀~sorry呀~
赤狼:呵~ 咁唔問囉~呵~ 秘密~
afoolwalker:食撻??? 食到short左!
andil222:哈~我今日有post講左呀~你要溫下書先得架~ 個mXn太多人囉~
isfish:期待下先~ 你預備定「必答題」既答案啦~
赤狼:邊個玩呀?話比本宮聽,等本宮發落~哈哈~
andil222:個mXn多左150個人
意圖不軌:我唔太明你講乜既…

大家你有意競逐既人仕~記得答今日既會考題呀!哈哈~

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-31 10:48 PM 發表 查看引用來源

咩新一代呀:smile_41:  我老了,雄心壯志早消磨:smile_39: 都是你地young guys既天下了.

你個朵又改得好: 赤狼,赤狼! 泡妞最在行!
                       赤狼,赤狼! 野戰既天王!
好啦好啦..唔夠你串啊...詩你都吟埋重邊夠你玩姐:')

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 10:49 PM 發表 查看引用來源

意圖不軌:係又點,唔係又點先?? 哈哈~ 有咩特別野呀~? 我有相呀~呵~
未知, 暫時只係好奇

「isfish:期待下先~ 你預備定「必答題」既答案啦~」

haha i would love you even this is my first time trying to get to know someone here on a blog =)
I've been fiding it exciting and something... =)

p.s. I think I'm pretty good in every way. hehe!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆