上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.2k

回覆 1429# 的帖子

妳穿的鞋有4吋會好睇

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-1 07:09 PM 發表 查看引用來源

我要備課了(因為我是新入職)

自己一個去都可以呀(自由行)
或加入旅行團

去 hkcities.com 或 discuss.com.hk 找旅伴吧
教書好辛苦的. take care

我好怕一個人去旅行的:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 alan2018 於 2009-8-1 07:09 PM 發表 查看引用來源
妳穿的鞋有4吋會好睇
唔會啦, 太高, 最多3吋...:smile_o12::smile_o12:3吋其實都有點辛苦了

我又唔算好矮 睇下拍埋一個幾高的男人到, 5呎10 的男人我可能矮少少, 5呎8的男人就會好些

不過我以前 有男友 5呎10多少少, 他是和我行得最耐的一個男友:smile_o08: :smile_o08:

回覆 1433# 的帖子

女仔就是愛靚唔愛命

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-1 07:10 PM 發表 查看引用來源

教書好辛苦的. take care

我好怕一個人去旅行的:smile_o06::smile_o06:
Thanks.

女仔就怕d
我就在 plan 緊台灣一人自由行 XD
等學校的 schedule 出左就訂機票

今年 有一個5呎10-11 的男仔 好喜歡我, 有些男仔是喜歡我這類型的

他對我好好, 好有耐性的, 是真心和我交往. 行動上亦好迷戀我似的(我用迷戀2字是因為他做了某些事好感動我) 可惜 他有一個行了好耐的女友:smile_o16:

引用:
原帖由 alan2018 於 2009-8-1 07:14 PM 發表 查看引用來源
女仔就是愛靚唔愛命
樣子對女性好重要:smile_o08::smile_o08:

我年幾開始大, 自信心真的不斷跌下去......:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

無甚麼可以做, 可造的就是keep 好自己. 扮靚d

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-1 07:14 PM 發表 查看引用來源

Thanks.

女仔就怕d
我就在 plan 緊台灣一人自由行 XD
等學校的 schedule 出左就訂機票
最好快些, 好多都是8月20號打後就要返校了..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆