上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-31 14:52 發表 查看引用來源

:smile_o01: 小心嘔到失血過多  :smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔會既~嘔晒d早餐出黎啫:smile_o11:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-31 10:18 AM 發表 查看引用來源

你可以試下呀~
平時人既呼吸應該係"吸快呼快"或者"吸快呼慢"
瞓個陣就將你既呼吸模式改為"吸慢呼快"
我尋日都試左, 真係會易瞓d:smile_o06:
我用口抖氣,所以應該無效:smile_14: :smile_13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-31 02:51 PM 發表 查看引用來源

你又知o既~~~:smile_o05:
9/8記得到,不過我未book位:smile_o11:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-31 20:13 發表 查看引用來源

我用口抖氣,所以應該無效:smile_14: :smile_13:
唔關事, 重要既係個tempo
佢應該係關d氧氣入你既身體個種速度, 令你減低緊張感就會易瞓d
你今晚試下:smile_o06:

食飽飽:smile_o13:

睇王老虎先~~~~~

引用:
原帖由 charalex 於 2009-7-31 08:48 PM 發表 查看引用來源
睇王老虎先~~~~~
洗碗洗到我傻:smile_27:
等我舅父等到禁夜,早知遲D番黎,涼都未沖:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-31 21:32 發表 查看引用來源

等我舅父等到禁夜,早知遲D番黎,涼都未沖:smile_13:
辛苦你喇:smile_o09:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-31 09:43 PM 發表 查看引用來源

辛苦你喇:smile_o09:
得你最愛我 睇烈火雄心,我check左價,其中一人有學生証就可全房學生價

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-31 09:32 PM 發表 查看引用來源

下...............你舅父來左?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆